Chrome Pointer

Ut på tur

  Esme och Glòin


Selma Flowerpaw

Åhh vilken fin bild!! 😻

Amanda Rainwood

Appropå islandshäst.. Vad tycker du om islandhästen som hästmodell (kroppen) utöver det att den är utåt-tåad? Jag personligen älskar formen på huvudet, ponnyaktigheten och manen, men jag stör mig lite på att bakdelen är ganska kvadratisk till formen och att låret är väldigt långt. Är heller inte så förtjust i att den håller huvudet så högt när den är stillastående. När det gäller gångarterna.. jag har aldrig riktigt varit ett fan av animationerna islandshästen, morganen, och shirehästen delar. För det första ser skritten ganska ansträngd ut, vilket i och för sig funkar på shirehästen men ser skumt ut på lättare hästraser. Traven är ganska studsig och den korta galoppen är.. gunghäst. Även fast det inte är riktigt lika illa som quarterhästen hamnar den rätt nära. Va tycker du? :)

Svar: Jag tycker det är lite svårt med både Quarter, Morgan, Shire och Islänning. Deras animationer ÄR gjorda från grunden (alltså är de unika för alla de hästarna även fast de ser lika ut), men förutom att animationerna är så tidiga i spelets historia att de inte håller jämte med nyare hästar tycker jag hästarnas grafikstil överlag inte håller måttet jämfört med hästar som Hannoveranaren, Welshponnyn, Engelska fullblodet osv. Jag undviker därför alla desa fyra raser numera - jag tycker helt enkelt inte de är bra nog även fast deras färger är fina.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.