Chrome Pointer

Ut på tur

  Esme och Glòin


Selma Flowerpaw

Åhh vilken fin bild!! 😻

Amanda Rainwood

Appropå islandshäst.. Vad tycker du om islandhästen som hästmodell (kroppen) utöver det att den är utåt-tåad? Jag personligen älskar formen på huvudet, ponnyaktigheten och manen, men jag stör mig lite på att bakdelen är ganska kvadratisk till formen och att låret är väldigt långt. Är heller inte så förtjust i att den håller huvudet så högt när den är stillastående. När det gäller gångarterna.. jag har aldrig riktigt varit ett fan av animationerna islandshästen, morganen, och shirehästen delar. För det första ser skritten ganska ansträngd ut, vilket i och för sig funkar på shirehästen men ser skumt ut på lättare hästraser. Traven är ganska studsig och den korta galoppen är.. gunghäst. Även fast det inte är riktigt lika illa som quarterhästen hamnar den rätt nära. Va tycker du? :)

Svar: Jag tycker det är lite svårt med både Quarter, Morgan, Shire och Islänning. Deras animationer ÄR gjorda från grunden (alltså är de unika för alla de hästarna även fast de ser lika ut), men förutom att animationerna är så tidiga i spelets historia att de inte håller jämte med nyare hästar tycker jag hästarnas grafikstil överlag inte håller måttet jämfört med hästar som Hannoveranaren, Welshponnyn, Engelska fullblodet osv. Jag undviker därför alla desa fyra raser numera - jag tycker helt enkelt inte de är bra nog även fast deras färger är fina.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.