Chrome Pointer

Uppdaterat på Jorvikipedia

   Nu då det kom nya SSO-soundtracks till Spotify i helgen passade jag på att lägga till sidor för dem på Jorvikipedia. Vi ligger lite efter med information där - alla vi Admins har haft annat som kommit ivägen, men jag kikar in så ofta jag orkar och petar på artiklar.
   De artiklar som lagts till på musiksidan i veckan är:
   Det var riktigt kul att det kom Pandoriska soundtrack nu i veckan! Jag undrade faktiskt om det skulle hända, för de är inte riktigt lika... musikaktiga, som resten av spåren. Det är ett speciellt beat i dem, men det är inte så jättemycket som sker. Just nu är det väl A Dimension in Pink som är Pandorias ledmotiv, men jag hoppas att det här inte är all musik som området någonsin får. Jag hade hoppats lite på samma känsla som man får av The Epicness of Epona eller The Valley of the Hidden Dinosaur, vilka är ledmotiven i Epona respektive Dinodalen, så jag var faktiskt lite besviken. Pandorias musik är cool, men jag trodde den skulle vara mer storslagen. Ser fram emot vad framtiden bringar!
 
   Pandorias albumcover


Ella

Hej Esmeralda! Jag är en tjej på snart 11 år som älskar din kanal! Jag undrar om du snart kommer trycka din logga på tröjor så som många YouTubes gör nu förtiden. Jag tror att många skulle vilja har en sån tröja!
Jag själv skulle älska att ha en Esmeralda Silverforce tröja. Kanske i en varjant som passat i stallet?


Mvh Ella

Svar: Redan gjort! Bara att välja motiv och sen vilken produkt man vill ha det på. https://www.redbubble.com/shop/Monokerus
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.