Chrome Pointer

Uppdaterat på Jorvikipedia

   Nu då det kom nya SSO-soundtracks till Spotify i helgen passade jag på att lägga till sidor för dem på Jorvikipedia. Vi ligger lite efter med information där - alla vi Admins har haft annat som kommit ivägen, men jag kikar in så ofta jag orkar och petar på artiklar.
   De artiklar som lagts till på musiksidan i veckan är:
   Det var riktigt kul att det kom Pandoriska soundtrack nu i veckan! Jag undrade faktiskt om det skulle hända, för de är inte riktigt lika... musikaktiga, som resten av spåren. Det är ett speciellt beat i dem, men det är inte så jättemycket som sker. Just nu är det väl A Dimension in Pink som är Pandorias ledmotiv, men jag hoppas att det här inte är all musik som området någonsin får. Jag hade hoppats lite på samma känsla som man får av The Epicness of Epona eller The Valley of the Hidden Dinosaur, vilka är ledmotiven i Epona respektive Dinodalen, så jag var faktiskt lite besviken. Pandorias musik är cool, men jag trodde den skulle vara mer storslagen. Ser fram emot vad framtiden bringar!
 
   Pandorias albumcover


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.