Chrome Pointer

Två skärmar igen!

   Idag fick jag tag i en adapter till skärm nummer två och nu är det enkelt att arbeta igen. En stor glädje med Windows 10 är att man har aktivitetsfält och startmeny på båda skärmarna, något som inte gick på Windows 7. Det har stört miig så mycket innan eftersom jag på mitt jobb har tillgång till en dator med Windows 10 och två skärmar, så att nu ha samma sak hemma är så praktiskt! Jätteliten detalj, men det är bekvämt att kunna nå sina verktyg på ett mycket lättare sätt.
 
   Jag håller fortfarande på och installerar allt jag ska ha på datorskrället. Något verkar ha blivit lite snett enligt min nya personliga datornisse, så jag ska få hjälp att peta på lite grejer inom några veckor - men för stunden funkar allt bra ändå. Jösses, det är ett sånt lyft från min förra dator!
 
   Jag har inget kul SSO-aktigt att bjuda på, så istället får ni en höna som spelar piano. Tjoflöjt!
 


Lilly Underwood

Min nya favoritvideo, helt klart. GO HÖNAN.

Quinn Catforce

Wow vilken duktig höna!😍😱 plötsligt gillar jag hönor mer än förr😁😂

AlanisMoonstorm

Två skärmar är livet! Tyvärr kommer jag aldrig kunna ha bara en skärm igen, jag är för van.

Lovisa Autumnpaw. Mitt Star Stable namn

Du är bäst jag tittar på dina videos varje dag .p.s användarnamn på star stable: Lovisa Autumnpaw.

Filipa

Alltså, bästa hönan ju!😍😂 Så gullig, och när det inte lyste nån röd lampa så bara ”meh, var tog den vägen?” och pickade på en helt random tangent😂 Spelar själv på en bärbar dator/laptop, så jag har bara en skärm. Men jag förstår absolut att det finns många fördelar med att ha två❤️

Lovisa Autumnpaw. Mitt Star Stable namn

bli vän med mig på star stable alla som vill mitt namn är rubriken som står över kommentaren: Lovisa autumnpaw. jag har redan kommenterat de men ville bara göra det igen

❤Victoria Diamondwild❤

Jag har typ skräck för hönor för när jag skulle gå ut och ge hästarna morötter blev jag attackerad av en tupp men asså vilken duktig höna🐓🐔

Alice

GO HÖNAN, GO HÖNAN!🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.