Chrome Pointer

Tisdagmorgon

  Bild från Horsez: Ranch Rescue
 
   Som ni kan se bytte jag header på bloggen igår! Lite mer höstigt åtminstone. Jag känner mig inte helt klar med redigeringen på Esme och Dragonite, men jag har så mycket annat att tänka på just nu så jag kommer inte till ro med att göra det sista (vilket egentligen bara är senskydd och en martingal) - så det får vara just nu. Om jag känner mig själv rätt är det lika bra att börja fundera på en redigering till vintern, för annars kommer det inte hinnas med...


Filipa

Jag tycker den är fin, och om man nu får vara sådan så är det ju inte alla hästar som behöver vare sig martingal eller benskydd, min häst har benskydd och boots för att skydda hovar/ben men andra hästar jag ridigt tidigare i mitt liv har inte behövt det eftersom de är mer rädda om fötterna (det är inte så att jag tror att du inte vet detta, från vad jag sett på bloggen är du väldigt hästvan, men man kan kanske tänka att Dragonknight är en lite försiktigare häst som är mer rädd om fötterna och inte drar upp huvudet (men det bestämmer du ju helt själv❤️)). Jag tycker headern är jättefin, älskar hur du blandar bilder från olika hästspel! Ha det bra❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.