Chrome Pointer

Tisdagmorgon

  Bild från Horsez: Ranch Rescue
 
   Som ni kan se bytte jag header på bloggen igår! Lite mer höstigt åtminstone. Jag känner mig inte helt klar med redigeringen på Esme och Dragonite, men jag har så mycket annat att tänka på just nu så jag kommer inte till ro med att göra det sista (vilket egentligen bara är senskydd och en martingal) - så det får vara just nu. Om jag känner mig själv rätt är det lika bra att börja fundera på en redigering till vintern, för annars kommer det inte hinnas med...


Filipa

Jag tycker den är fin, och om man nu får vara sådan så är det ju inte alla hästar som behöver vare sig martingal eller benskydd, min häst har benskydd och boots för att skydda hovar/ben men andra hästar jag ridigt tidigare i mitt liv har inte behövt det eftersom de är mer rädda om fötterna (det är inte så att jag tror att du inte vet detta, från vad jag sett på bloggen är du väldigt hästvan, men man kan kanske tänka att Dragonknight är en lite försiktigare häst som är mer rädd om fötterna och inte drar upp huvudet (men det bestämmer du ju helt själv❤️)). Jag tycker headern är jättefin, älskar hur du blandar bilder från olika hästspel! Ha det bra❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.