Chrome Pointer

This is it!

   Min dator är SÅ ledsen och då jag igår försökte spela lite The Sims 4 var det bara att ge upp. Datorn pallar helt enkelt inte. Jag hoppas att kunna få hem den nya datorn så snart som möjligt efter att den är ihopbyggd, för annars ligger jag risigt till med allt från allmänt spelande till blogg och YouTube. Jag har en laptop jag kan spela SSO på, men jag kan inte fota bilder eller filma något på den. Jag ska frakta hem en ärvd datorskärm också, så får denna gamla skräpdator istället enbart finas kvar för att rendera videor - det är åtminstone vad jag tänkt just nu. Jag kommer nu nämligen om allt går vägen börja använda Vegas 15 istället för Sony Vegas Pro 13, och det nya programmet utlovar upp till 50% kortare renderingstider. Nu tror jag inte det kommer gå riktigt så bra, men om man kan korta ner tiderna bara litegrann är ju det guld värt!
 
   Jag vet att jag tjatar massor om den nya datorn, men det är ju min nya bebis och eftersom min nuvarande dator är nästintill värdelös ser jag så hemskt mycket fram emot att äntligen ha en fungerande dator igen!
 
   Så taggade som de här tre gubbarna från Horsez Ranch Rescue är, så taggad är jag på att äntligen kunna ens surfa på nätet utan att det ska evigheter för datorn att begripa att jag faktiskt har klickat någonstans!


Lola Turtlelee

Kommer du att göra en video serie av spelet Horsez Ranch Rescue? Min syrra hade det o jag älskade det men hon gav bort det för ett tag sen. Btw jag träffade dig på comic con i sthlm :D

Svar: Jag kommer spela in alla hästspel jag kan så fort som tillfälle ges.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.