Chrome Pointer

Tävlingen är över!

   Jag har börjat skicka ut priserna till de som vunnit min YouTube-tävling. Det är fem kvar, men det tycks inte gå att skicka PM till dem på YouTube så det körde ihop sig, haha. Måste kuta iväg på jobb men får lösa det ikväll.
 
   Misstänker att jag håller på att bli sjuk, för jag är så trött hela tiden trots bra sömn. Är inte helgen här snart? Ska bli så skönt att inte ha några måsten och jag ser fram emot att spela veckans SSO-uppdatering samt skriva lite om allt som hänt i spelet på sistone!
 
   Bild från huvuduppdragen som släpptes i somras


Iris Highgarden

Vad var det du bedömde på tävlingen?

Svar: Helt enkelt vilka idéer jag tyckte var mest intressanta :)
Esmeralda Silverforce

Iris Highgarden

Skulle vara kul om du lade upp vinnarnas idéer på bloggen.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.