Chrome Pointer

Tävlingen är över!

   Jag har börjat skicka ut priserna till de som vunnit min YouTube-tävling. Det är fem kvar, men det tycks inte gå att skicka PM till dem på YouTube så det körde ihop sig, haha. Måste kuta iväg på jobb men får lösa det ikväll.
 
   Misstänker att jag håller på att bli sjuk, för jag är så trött hela tiden trots bra sömn. Är inte helgen här snart? Ska bli så skönt att inte ha några måsten och jag ser fram emot att spela veckans SSO-uppdatering samt skriva lite om allt som hänt i spelet på sistone!
 
   Bild från huvuduppdragen som släpptes i somras


Iris Highgarden

Vad var det du bedömde på tävlingen?

Svar: Helt enkelt vilka idéer jag tyckte var mest intressanta :)
Esmeralda Silverforce

Iris Highgarden

Skulle vara kul om du lade upp vinnarnas idéer på bloggen.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.