Chrome Pointer

Star Stable - Den Ultimata Handboken

 
   Idag släpptes boken Star Stable - Den Ultimata Handboken i butiker! Det är soft cover som gäller, alltså lite av en pocketversion. Hard cover, alltså en hård bok, kommer i november. Egentligen vill jag helst ha hard cover, men men...
 
   Den här boken släpptes egentligen redan på Bokmässan i Göteborg för några veckor sedan, och båda Matilda och Game Master Ylva var där för att promota boken. Boken är precis som titeln utlyser en handbok och riktar sig mest till nya spelare. I boken finns bilder som aldrig setts förut (bland annat en ekorre från Mistfall som klappar en groda, så söt) och jag undrar om inte de renders man ser på spelarkaraktärer i boken inte är en hint till nya animationer som vi fått höra om... de tjejer som syns i boken tycker jag mig ha lite kortare hals än de karaktärer vi har, men jag kanske bara inbillar mig.
   Om man redan som jag kan spele väldigt väl är boken inget som är till någon hjälp - men att äga Star Stables första utgivna handbok är ett måste för min del. 89kr kostar denna bok i butik, men enligt sidor där man kan förbeställa hard cover är den versionen lite dyrare.
 
   Boken har en självklar plats i min bokhylla - ska ni köpa den?


Filipa

Jag vet inte, lutar väl åt att jag inte köper den. Har spelat som SR i lite ner än ett år nu, och känner väl inte direkt att jag behöver några tips. Men en väldigt bra idé med en handbok, säkert till väldigt mycket hjälp för lite nyare spelare❤️

Alva Lionrock

Absolut! Jag bara måste ha alla sso grejer jag kan få tag på!

Emmys Doghand

Vart kan man köpa den?

Svar: Där man vanligtvis kan köpa tidningar i t ex matbutiker!
Esmeralda Silverforce

Iris Highgarden

Tänker absolut köpa den, men eftersom jag inte är överförtjust i pocketformat väntar jag tills den kommer som hard cover.

Lilly Underwood

Jag köper den i November när hard cover släpps. Älskar riktig bokkänsla!

Bresha Queenbrooke

Finns boken i ica butiker (maxi) eller i vilka butiker finns den att köpa redan nu

Amanda Rainwood

ShutUpAndTakeMyMoney.gif

Köper självklart boken när den finns tillgänglig som inbunden!

Melissa Dragonnight

Allt som har med starstable är en självklarhet! :)

Quinn Catforce

Vet du om den säljs i Finland? Alltså i de mer svenska delarna av Finland typ som i Österbotten?😁 För om jag kan få tag på den så måste jag absolut ha den! Finns den inte i Finland, får jag väl se om den går att beställa, annars får jag be min faster köpa den åt mig så kan mina föräldrar betala tillbaka till henne då hon kommer och hälsar på till jul😂

Svar: Inte en aning, sorry!
Esmeralda Silverforce

Minna Moonchild

Jajamensan, den ska införskaffas!

Tindraa

OFC ATT JAG KÖPER DEN ;D

Tindraa

Även om jag är i level 20 så kanske det finns ngt att lära sig, kan t.ex lära min kompis som har börjat spela sso ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.