Chrome Pointer

Star Stable - Den Ultimata Handboken

 
   Idag släpptes boken Star Stable - Den Ultimata Handboken i butiker! Det är soft cover som gäller, alltså lite av en pocketversion. Hard cover, alltså en hård bok, kommer i november. Egentligen vill jag helst ha hard cover, men men...
 
   Den här boken släpptes egentligen redan på Bokmässan i Göteborg för några veckor sedan, och båda Matilda och Game Master Ylva var där för att promota boken. Boken är precis som titeln utlyser en handbok och riktar sig mest till nya spelare. I boken finns bilder som aldrig setts förut (bland annat en ekorre från Mistfall som klappar en groda, så söt) och jag undrar om inte de renders man ser på spelarkaraktärer i boken inte är en hint till nya animationer som vi fått höra om... de tjejer som syns i boken tycker jag mig ha lite kortare hals än de karaktärer vi har, men jag kanske bara inbillar mig.
   Om man redan som jag kan spele väldigt väl är boken inget som är till någon hjälp - men att äga Star Stables första utgivna handbok är ett måste för min del. 89kr kostar denna bok i butik, men enligt sidor där man kan förbeställa hard cover är den versionen lite dyrare.
 
   Boken har en självklar plats i min bokhylla - ska ni köpa den?


Filipa

Jag vet inte, lutar väl åt att jag inte köper den. Har spelat som SR i lite ner än ett år nu, och känner väl inte direkt att jag behöver några tips. Men en väldigt bra idé med en handbok, säkert till väldigt mycket hjälp för lite nyare spelare❤️

Alva Lionrock

Absolut! Jag bara måste ha alla sso grejer jag kan få tag på!

Emmys Doghand

Vart kan man köpa den?

Svar: Där man vanligtvis kan köpa tidningar i t ex matbutiker!
Esmeralda Silverforce

Iris Highgarden

Tänker absolut köpa den, men eftersom jag inte är överförtjust i pocketformat väntar jag tills den kommer som hard cover.

Lilly Underwood

Jag köper den i November när hard cover släpps. Älskar riktig bokkänsla!

Bresha Queenbrooke

Finns boken i ica butiker (maxi) eller i vilka butiker finns den att köpa redan nu

Amanda Rainwood

ShutUpAndTakeMyMoney.gif

Köper självklart boken när den finns tillgänglig som inbunden!

Melissa Dragonnight

Allt som har med starstable är en självklarhet! :)

Quinn Catforce

Vet du om den säljs i Finland? Alltså i de mer svenska delarna av Finland typ som i Österbotten?😁 För om jag kan få tag på den så måste jag absolut ha den! Finns den inte i Finland, får jag väl se om den går att beställa, annars får jag be min faster köpa den åt mig så kan mina föräldrar betala tillbaka till henne då hon kommer och hälsar på till jul😂

Svar: Inte en aning, sorry!
Esmeralda Silverforce

Minna Moonchild

Jajamensan, den ska införskaffas!

Tindraa

OFC ATT JAG KÖPER DEN ;D

Tindraa

Även om jag är i level 20 så kanske det finns ngt att lära sig, kan t.ex lära min kompis som har börjat spela sso ;)

Nova Oldfield

Hej! Den boken som kommer ut i november, är skillnaden bara att den är hard cover?
Så dom har liksom inte ändrat bokens innehåll?

Svar: Ingenting är ändrat inne i boken (och hard cover släpptes alltså i november 2017).
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.