Chrome Pointer

Sista dagen!

 
 
   Jag kommer hem sent ikväll eftersom jag ska på föreläsning, men jag kan påminna om tävlingen jag just nu håller på min engelska YouTube! Den avslutas i morgon och idag är alltså sista dagen att anmäla sig. Eftersom kanalen nu gått upp i över 1000 prenumeranter firas det genom att istället för att ge ut 6 priser på 500 Star Coins som det såg ut från början kommer 10 priser på 500 Star Coins ges ut medan en vinnare får 1000 Star Coins.
   Tävlingen avslutas alltså i morgon och jag kontaktar vinnarna så fort jag har möjlighet under morgondagen. (Man har ju grejer som jobb och sånt skoj som man inte bara kan släppa, haha)
 
   Ni kommer till tävlingen genom att klicka HÄR!
 
 


Melissa Dragonnight

Jag (Nickeloppan) skrev först en beskrivning på svenska, sen såg jag idag att du hade lagt till att den skulle vara på engelska. Därför skrev jag om hela nu så den finns både på svenska och engelska. Är dock sämst på engelska så jag vet inte ens om det går att tyda vad som står (förhoppningsvis är jag iallafall inte riktigt så dålig, men nästan), men jag hoppas den duger iallafall... :/

Eva Bunnyland

OMG den avslutas på min födelsedag! :D :O

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.