Chrome Pointer

Sista dagen!

 
 
   Jag kommer hem sent ikväll eftersom jag ska på föreläsning, men jag kan påminna om tävlingen jag just nu håller på min engelska YouTube! Den avslutas i morgon och idag är alltså sista dagen att anmäla sig. Eftersom kanalen nu gått upp i över 1000 prenumeranter firas det genom att istället för att ge ut 6 priser på 500 Star Coins som det såg ut från början kommer 10 priser på 500 Star Coins ges ut medan en vinnare får 1000 Star Coins.
   Tävlingen avslutas alltså i morgon och jag kontaktar vinnarna så fort jag har möjlighet under morgondagen. (Man har ju grejer som jobb och sånt skoj som man inte bara kan släppa, haha)
 
   Ni kommer till tävlingen genom att klicka HÄR!
 
 


Melissa Dragonnight

Jag (Nickeloppan) skrev först en beskrivning på svenska, sen såg jag idag att du hade lagt till att den skulle vara på engelska. Därför skrev jag om hela nu så den finns både på svenska och engelska. Är dock sämst på engelska så jag vet inte ens om det går att tyda vad som står (förhoppningsvis är jag iallafall inte riktigt så dålig, men nästan), men jag hoppas den duger iallafall... :/

Eva Bunnyland

OMG den avslutas på min födelsedag! :D :O

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.