Chrome Pointer

Pokémon GO! är på uppsving!

   Generation III har tjuvstartat och det finns därmed liiiite mer som lockar för att spela Pokémon GO!. Jag tog mig promenader istället för att åka tunnelbana både till och från jobbet igår och har nu bara en Sableye kvar att fånga av de nya (eller ja, ska utveckla en Banette och en Dusclops också med tänkte vänta tills jag hinner kicka igång ett Lucky Egg). Dessutom har jag fångat två Pikachus med häxhatt och med tanke på hur mycket candies man får lär jag kunna utveckla den ena snart. Hoppas att resten av Gen III kommer snart! Min favoritgeneration är fortfarande IV, men nya Pokés är alltid kul. Har varit så otaggad på att spela på sistone trots många långa promenader, men nu är det kul igen! Gillar verkligen eventen de kör med jämna mellanrum, det är nästan bara under dem jag spelar numera.
 
   Spelar ni fortfarande Pokémon GO?
 
 


Amaranta pinklee

japp jag spelar pokemon go! det bästa om man inte har något att göra.

Ida nordstrom

Hej jag undrar var du hittade HP spelen

Svar: Jag köpte dem i vanliga spelbutiker då de kom ut!
Esmeralda Silverforce

Amanda

Japp spelar fortfarande. :) håller med att det blir extra kul att spela under eventen.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.