Chrome Pointer

Pokémon GO! är på uppsving!

   Generation III har tjuvstartat och det finns därmed liiiite mer som lockar för att spela Pokémon GO!. Jag tog mig promenader istället för att åka tunnelbana både till och från jobbet igår och har nu bara en Sableye kvar att fånga av de nya (eller ja, ska utveckla en Banette och en Dusclops också med tänkte vänta tills jag hinner kicka igång ett Lucky Egg). Dessutom har jag fångat två Pikachus med häxhatt och med tanke på hur mycket candies man får lär jag kunna utveckla den ena snart. Hoppas att resten av Gen III kommer snart! Min favoritgeneration är fortfarande IV, men nya Pokés är alltid kul. Har varit så otaggad på att spela på sistone trots många långa promenader, men nu är det kul igen! Gillar verkligen eventen de kör med jämna mellanrum, det är nästan bara under dem jag spelar numera.
 
   Spelar ni fortfarande Pokémon GO?
 
 


Amaranta pinklee

japp jag spelar pokemon go! det bästa om man inte har något att göra.

Ida nordstrom

Hej jag undrar var du hittade HP spelen

Svar: Jag köpte dem i vanliga spelbutiker då de kom ut!
Esmeralda Silverforce

Amanda

Japp spelar fortfarande. :) håller med att det blir extra kul att spela under eventen.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.