Chrome Pointer

Oväntat bloggfri

   Jag skulle egentligen åka bort i morgon, men då jag tittade på tåg upptäckte jag till min fasa att det skulle kräva typ halva dagen i restid eftersom tågen konstigt nog går alla dagar utom lördagar. Vad farao?! Så jag panikbokade ett tåg till ikväll.
   Det betyder att jag inte hunnit tidsinställa inlägg till bloggen eftersom jag förväntade mig att ha så mycket tid hemma, men ett inlägg om dagen kommer upp under helgen och jag är tillbaka på måndag. Hoppas ni får en trevlig helg - jag ska vara hästvakt och ska rida en massa hästar så jag räknar med att min helg blir bra ^^
 
   Bild från i somras då Esme och Coco testade hopptävlingen för Hannoveranare


Anonym

Ta det lugnt, det blir alldeles utmärkt med två inlägg i helgen!❤️Låter jättehärligt att

Filipa

Nej, den skickade sig av sig själv🙈😅Den anonyma över är från mig, och jag fortsätter kommentaren här: ... rida en massa hästar, är övertygad om att din helg kommer bli fantastisk! ❤️

Lilly Underwood

Ha så kul där borta! :D (Kan vara så att mobilen skickade en ofärdig kommentar.. right.)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.