Chrome Pointer

Oväntat bloggfri

   Jag skulle egentligen åka bort i morgon, men då jag tittade på tåg upptäckte jag till min fasa att det skulle kräva typ halva dagen i restid eftersom tågen konstigt nog går alla dagar utom lördagar. Vad farao?! Så jag panikbokade ett tåg till ikväll.
   Det betyder att jag inte hunnit tidsinställa inlägg till bloggen eftersom jag förväntade mig att ha så mycket tid hemma, men ett inlägg om dagen kommer upp under helgen och jag är tillbaka på måndag. Hoppas ni får en trevlig helg - jag ska vara hästvakt och ska rida en massa hästar så jag räknar med att min helg blir bra ^^
 
   Bild från i somras då Esme och Coco testade hopptävlingen för Hannoveranare


Anonym

Ta det lugnt, det blir alldeles utmärkt med två inlägg i helgen!❤️Låter jättehärligt att

Filipa

Nej, den skickade sig av sig själv🙈😅Den anonyma över är från mig, och jag fortsätter kommentaren här: ... rida en massa hästar, är övertygad om att din helg kommer bli fantastisk! ❤️

Lilly Underwood

Ha så kul där borta! :D (Kan vara så att mobilen skickade en ofärdig kommentar.. right.)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.