Chrome Pointer

Onsdag igen!

  Esme och Ash ute på äventyr
 
  Då var det onsdag igen - glöm inte att det bara är precis en vecka kvar innan man inte kan lösa in värdekoden med den springande ekorren!
   Vi vet ju att födelsedagsfirandet pågår en vecka till (för SSO fyller väl tekniskt sett år i morgon? Födelsedagarna "flyttar" ju på sig hela tiden men teamet brukar oftast säga den femte), men något nytt ska ju ändå dyka upp idag. Undrar vad...


Ronja Applemountain

Dem verkade börja redan igår kväll strax innan 22. 🤔

Alice

Det blev Pintoaraber!!!!!!!!! Jag är så exalterad!!!😱😍

Victoria Diamondwild

Har du snapchat LOVE YOUR BLOGG 💖💗🌟⭐

Svar: Nej, har aldrig använt Snapchat.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.