Chrome Pointer

Onsdag igen!

  Esme och Ash ute på äventyr
 
  Då var det onsdag igen - glöm inte att det bara är precis en vecka kvar innan man inte kan lösa in värdekoden med den springande ekorren!
   Vi vet ju att födelsedagsfirandet pågår en vecka till (för SSO fyller väl tekniskt sett år i morgon? Födelsedagarna "flyttar" ju på sig hela tiden men teamet brukar oftast säga den femte), men något nytt ska ju ändå dyka upp idag. Undrar vad...


Ronja Applemountain

Dem verkade börja redan igår kväll strax innan 22. 🤔

Alice

Det blev Pintoaraber!!!!!!!!! Jag är så exalterad!!!😱😍

Victoria Diamondwild

Har du snapchat LOVE YOUR BLOGG 💖💗🌟⭐

Svar: Nej, har aldrig använt Snapchat.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.