Chrome Pointer

Nytt pack!

   Just för att Halloween står runt hörnet hade The Sims 4 rea på sitt Halloweenpack - det kostade 49 istället för 99. Jag slog alltså till! Det var mer värt än jag trodde det skulle vara, fanns rätt mycket grejer i packet som jag gillade. Riktigt nice though, nu hoppas jag på att det ska bli rea på de tre stuff packs jag inte har - har så himla mycket utgifter innan året är slut och jag MÅSTE ha Cats & Dogs då det släpps x)
 
 
   Här har ni alltså alla The Sims-pack jag har idag!
 
 
   Btw, ni kanske märkte att jag laddade upp hela tre videor igår, en på min engelska kanal och två på min svenska. Jag försöker dels komma igång med att posta igen och dels bli av med lite filer jag inte vill ha någonstans på datorn, så det blir lite mycket nu, heh. Idag ska jag se om jag kan installera en hårddisk (vilket jag inte gjort på x antal år och det är väl inte överdrivet svårt men jag behandlar min dator bättre än mig själv just nu) så kanske jag kan sätta igång med större inspelningar sen...


Selma Icechlid❤️

Älskar dig😘😘

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.