Chrome Pointer

Nytt lopp, men...

   ...det jag är mer fokuserad på är en detalj i dagens avsnitt av Star Stable Game News. Om ni inte ser det kanske ni ska ta er en titt på första avsnittet av Star Stable Breaking News igen...
 
 
 
   Jag hinner faktiskt inte med så mycket mer idag för jag har riktigt bråttom, hehe. Hoppas hinna med att utvärdera Guillermo i morgon!


Becca Bluegren

Asså jag fattar verkligen inte vad det är för detalj du ser och nu blir jag nyfiken, kan du berätta haha?

Svar: I slutet av Breaking News säger Matilda och Ylva att Ylvas hår blir väldigt vibrant då den Pandoriska energin på Jorvik är väldigt stark...
Esmeralda Silverforce

Lilly Underwood

Jag såg direkt, men tänkte inte på att det kunde ha med det att göra. Vi får se! Hoppas Firfall kommer ha och göra med huvuduppragen och dyker upp i samband :D

Fiona Underland

Att tösa har färgat om håret eller? Undrar vad klippningen skulle symbolisera då... hmm. x)

Filipa

Tänkte inte på det förens du påpekade det på din insta, men jag tror du har rätt! Eller hoppas iaf... Så spänd på nästa onsdags uppdatering (ehe, är det normalt att längta till nästa onsdag när det är onsdag?😂)! Jag tyckte dagens uppdatering var bra, loppet var roligt även om jag craschade in i allt som gick och var allmänt sämst på att svänga, men men... Jag köpte hur som helst min första morganhäst idag, hade ändå planerat att köpa henne snart, men iochmed att det blev en fördel i levlingen så köpte jag henne nu. Hursomhelst, idag flyttade den mörka fuxen AutumnFlame aka Flamman hem till mig, ett sto åt det lite hetare hållet men ändå mjuk och lyhörd att rida! Så nöjd, sjukt fin häst! Men åter till Ylvas rosa hår, snyggt+att det (förhoppningsvis) förebådar huvudstory! Så spänd på vad som komma skall, men vi får väl helt enkelt vänta och se! Det var mina tankar, ha det bra❤️

Ellie Archson

Tänkte att det var lite långsökt först men sen när jag gick in på kanalen såg jag att Ylva haft väldigt blekt rosa hår de senaste veckorna och nu - PANG så var det illstarkt igen. Om vi ska vara sådär superkritiska kanske det bara hon själv som personligen ville ha mer färg i håret men med tanke på vad dem sa i det första avsnittet verkar det vara något lurt med det. Återstå att se men spännande!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.