Chrome Pointer

Nya grejer i gallerian

   Nu är det ju vecka två av höstens Fashion Week, och jag fick lite panik på min garderob och sålde av typ allt jag kunde sälja - alltså det som jag vet att jag köpt, inte fått från uppdrag, och som jag inte använder särskilt ofta. Garderoben är dock fortfarande svinfull och jag känner nästan för att be på mina bara knän för att få mer utrymme (eller ännu bättre, en garderob där man inte måste hovra över hundratals föremål för att hitta det man vill ha...). Jag gillade verkligen tröjan med räven, men på grund av att jag itne har något utrymme köpte jag bara de här nya jeansen, som jag tyckte var sjukt snygga!
 
   De matchar visserligen intee särskilt bra till resten av outfiten, men det var snygga brallor!
 
  Däremot köptes mer till hästarna. Sadeln och sadelväskan från förra veckan plus typ allt nytt som kom den här gången vilket var vitt sadel och träns med matchande sadelväska samt grönt schabrak med gröna rosetter i ny modell till svans och träns. Längtar efter fler sådana rosetter, jag skulle direkt kasta ut alla rosetter av gamla modellen och börja använda de nya! Längtar särskilt efter vitt, svart och rött.
 
   Köpte ni något från den här veckans batch av kläder?


Delfina

Jag tror att jag kan ha köpt ett par skor, men ingen utrustning. Är inte så mycket för blå träns och västernutrustning är väl inte riktigt min grej. Hoppas på en bättre större garderob i framtiden, det är verkligen på tiden :D

Filipa

Nej, det har jag inte gjort, men de där jeansen var ju så snygga... Jag. Måste. Ha! Kommer nog alltså köpa dem, och så planerar jag att köpa det gröna/svarta schabraket och matchande rosetter ^^ Så kul att de börjat göra fler rosetter i den nyare modellen, gillar inte dem i manen eftersom jag tycker det ser klumpigt ut (men de är TUSEN gånger bättre än de gamla!) men de i svansen är bara såå fina! Det vita dressyr-setet var jättefint, och sadelväskan, omg jag döör! Rosett-dekorationen var så gullig! Men jag brukar inte använda färgade/vita sadel och träns, och eftersom jag inte köper dem får jag ingen användning för sadelväskan (😢😂). Ha det jättebra❤️

Svar: Håller med om rosetterna, har aldrig använt de för tränset förut!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.