Chrome Pointer

Nya animationer... i morgon?

   Såååå, på sociala medier släpptes igår denna bild, som visar en sneak peek på hur vår spelarkaraktär snart kommer se ut:
 
 
   Sedan bilden släpptes har Star Stable i svar på kommentarer bekräftat att det är exakt samma ansikte på båda karaktärerna och att den enda skillnaden är att öronen på den till höger sitter lägre ner, så det får vi väl se då det väl dyker upp i spelet eftersom håret täcker det hela. Jag misstänker att just det här håret användes för att det är "bashåret". Ansiktena ser inte identiska ut men det beror nog lite på ljus och vinkel.
   På karaktären till höger ser vi helt nya texturer på ögonen och det har varit delade åsikter om dem på sociala medier. Jag personligen ÄLSKAR dem. Det känns som att Star Stable börjar landa lite i en mer egen grafikstil och det tog mig en stunds funderande innan jag kom fram till vad jag tyckte om ögonen - men i slutänden tycker jag de är svincoola.
   Den grej som ändå är allra tydligast är att vi fram till då denna uppdatering nu sker är fullkomliga giraffer. Ser ni hur lång halsen på nuvarande spelaren är?! Det ser lite skumt ut på den nya spelaren, men jag misstänker att det är för att vi är så himla vana vid en galet lång hals och dessutom ser axlarna lite skumma ut. Axlarna är nog det enda jag är skeptisk över på den nya karaktären, det ser ut som att hon drar upp dem...
 
   Två saker innan jag avslutar:
   1) Star Stable ber om feedback då det här väl släpps. Därför tänker jag åter påminna om att vi kan visa lite respekt tillbaka och ge schyst feedback, inte bara "det här är jättefult och jag hatar det" utan "jag tyckte inte om det här på grund av det här" eller "jag gillade det där på grund av det där". Vi kan väl alla bete oss som människor medan vi vänjer oss vid det här? Jag känner lite skräckblandad förtjusning för det här men känner också att det är viktigt att ge uppdateringen en chans och sedan lämna ärlig feedback. Och risken för buggar är nog rätt stor, det finns ju rätt många animationer i det här spelet...  Nejmen det är så himla tråkigt att vara del av ett community där folk spyr galla utan att vara konstruktiva och hotar med att sluta spela för att en uppdatering inte uppskattades. (Jo, jag har redan sett ett par sådana kommentarer - och vi har inte ens sett det här i spelet än...)
 
   2) Jag fick intrycket av av att det här blir veckans uppdatering men nu är jag inte lika säker eftersom den engelska versionen av teasertexten kan tydas på annat sätt. Oklart för min del alltsåledes, haha. Vore ju himla coolt om det skulle komma i morgon...


Alice

Åhhh så fint!

Lilly Underwood

Jag tycker det ser väldigt bra ut! Så glad och exalterad. Givetvis är det en vanesak, precis som med starthästen. Karaktären ser bara lustig ut om man jämför den med den gamla. Håller man för det gamla ser det genast ännu bättre ut än det redan gör!
Kan tycka att ögonen är lite stora kanske, och att axlarna bör flyttas ner något. I övrigt ser det bra ut och jag förstår inte hur man kan tycka den gamla modellen ser bättre ut - let's get this straight, det gör den inte. Ur anatomisk och modern synpunk ÄR den nya mycket bättre. Man får givetvis ha sin åsikt men detta är samma som de bakåtsträvande spelarna som hotade att sluta spela om starthästen ändrades för att "den gamla är bättre". Nej, nej, nej.
Jag tror som sagt det är synd att Star Stable inte la ut en bild på BARA den nya karaktären. Folk skulle generellt inte sett någon skillnad då kommentarerna varierar mellan "FUUUULT" bara för att de jämför och "SER INGEN SKILLNAD".
Jag är och förblir väldigt taggad och stöttande av ett snyggare Star Stable. Längtar tills, förhoppningsvis, imorgon! :D

Filipa

Hoppas det kommer imorgon, är jättetaggad! Jag tycker den nya ser jättefin ut, det enda jag har att anmärka är att ögonen kanske är något stora (enligt mig), och att halsen kanske är något kort. Men jag tänker vänta med att bedöma ögonen tills jag ser dem i spelet, det kan ju hända att jag älskar dem när jag får se dem i alla ljus och vinklar dom bilden inte visar, och oavsett så kommer jag vänja mig. Och halsen, att jag tycker den är lite kort har nog bara med vana att göra, är så van vid giraffhalsen😂 Så jag är positivt inställd, och förhoppningsvis kommer karaktären kunna blinka! Och det var det jag tänkte komma till: att de uppdaterar är ju jättebra, tänk bara vilka coola animationer vi kommer kunna ha! Samma sak när starthästmodellen gjordes om, en del var jättenegativa och bara ”det var bättre förr, ändringar är dåliga” (jag accepterar att en del tycker så, inget hat, men jag tycker det är lite tråkigt med folk som vägrar att se något positivt och ”bestämmer” sig för att ALLT är dåligt) men som du ett flertal gånger nämnt så måste SSO fortsätta utvecklas för att kunna locka nya spelare. En liten rolig sak jag tänkte på, har du märkt ”vecket” i den gamlas armveck? Ser rätt skumt ut... Det finns iaf inte på den nya vilket enligt mig borde betyda att den nya kommer se mycket ”mjukare” och smidigare ut, mindre stel och kantig😊 Så för att sammanfatta: jag är taggad och är så spänd på hur min karaktär kommer se ut, och på vilka animationer vi kommer få! Hoppas vi får det imorgon, om inte annat borde vi få det inom några veckor❤️

Elin

Älskar't! Visst ser det aningen galet ut sida vid sida, men så blir det ju när man jämför något man är van vid med något nytt på det här sättet. Nya animationer gör mig himla glad, misstänker att det banar väg för en drös nya funktioner i spelet. Hoppas även att detta löser animations-problemet med morganhästarna, för det skulle vara grädden på moset. :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.