Chrome Pointer

Ny The Sims-trailer

   Hur coolt är inte det här? November känns så långt bort men jag ser så sjukt mycket fram emot det här! Jag är så himla sugen på att spela The Sims, men det går ju inte just nu. Jag är så irriterad på datorsituationen, jag skulle verkligen behöva spela in några nya videor men det är just nu inte möjligt...
   Hursom, tror att det här nya packet kommer bli galet viktigt för The Sims framtid. Hoppas att det inte slutar vid hundar och atter, gick det inte att köpa typ småfåglar och liknande i trean? Jag köpte The Sims 3 + Husdjur på rea för några år sedan men trivdes aldrig i spelet, men det finns några korn jag minns och skulle vilja ha in i fyran.
 


Quinn Catforce

I trean finns ju också hästar! Skulle bli överlycklig om de kom till fyran också!😍 Få skulle jag tvinga pappa att köpa pscket till mig direkt!😂😂 försöka iallafall...😅

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.