Chrome Pointer

Ny The Sims-trailer

   Hur coolt är inte det här? November känns så långt bort men jag ser så sjukt mycket fram emot det här! Jag är så himla sugen på att spela The Sims, men det går ju inte just nu. Jag är så irriterad på datorsituationen, jag skulle verkligen behöva spela in några nya videor men det är just nu inte möjligt...
   Hursom, tror att det här nya packet kommer bli galet viktigt för The Sims framtid. Hoppas att det inte slutar vid hundar och atter, gick det inte att köpa typ småfåglar och liknande i trean? Jag köpte The Sims 3 + Husdjur på rea för några år sedan men trivdes aldrig i spelet, men det finns några korn jag minns och skulle vilja ha in i fyran.
 


Quinn Catforce

I trean finns ju också hästar! Skulle bli överlycklig om de kom till fyran också!😍 Få skulle jag tvinga pappa att köpa pscket till mig direkt!😂😂 försöka iallafall...😅

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.