Chrome Pointer

Nightdust igen

   Under sommaren kom det ju nya uppdrag med Madison och Nightdust, och jag har självklart spelat dem även fast jag varit seg med att blogga om det. Jag älskar hur virrig Carl är, men Anwir är verkligen en skurk man älskar att hata. Han tycker ju inte ens om glass!! Katastrof.
 
  Carl och Anwir
 
   Uppdragen är så pass "gamla" att de kom till spelet även innan vi fick nya transporter, så det var här vi fick se den nya modellen för första gången. Med Nightdust i transporten! Vilken inlevelse det blir med allt nytt visuellt, med den drogade häststackarn inlåst i trailern.
 
  Stackars lille Nightdust ♥
 
   Jag gillade verkligen den delen där man satte ut fällor för Anwirs kumpaner. Det var roligt och oväntat! Nu väntar man med spänning på nästa del i den här historien...


Filipa

Åh, älskar Nightdust-uppdragen! Utöver huvudstoryn är det mina favorit-uppdrag, så himla snyggt gjorda! Hoppas vi får rädda Nightdust snart, han har varit fånge hos Anwir ganska länge nu... Undrar vad som har hänt med honom nu när (SPOILER!) Anwir gett honom den där skumma sprutan, kommer han ha samma personlighet eller har han blivit helt tom eller ond? (Inget som inte går att bota med lite gammal hederlig druid-magi såklart ;) En annan som varit fånge rätt länge nu (eh, för att inte säga JÄTTE-länge) är ju Herman, man undrar ju hur det går för honom där borta med G.E.D! Är hög dags att rädda stackarn snart, kan inte vara så kul att sitta instängd i en bur... Ha det bra ❤️

Daisy Springwolf

Hoppas nästa del kommer snart!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.