Chrome Pointer

Nightdust igen

   Under sommaren kom det ju nya uppdrag med Madison och Nightdust, och jag har självklart spelat dem även fast jag varit seg med att blogga om det. Jag älskar hur virrig Carl är, men Anwir är verkligen en skurk man älskar att hata. Han tycker ju inte ens om glass!! Katastrof.
 
  Carl och Anwir
 
   Uppdragen är så pass "gamla" att de kom till spelet även innan vi fick nya transporter, så det var här vi fick se den nya modellen för första gången. Med Nightdust i transporten! Vilken inlevelse det blir med allt nytt visuellt, med den drogade häststackarn inlåst i trailern.
 
  Stackars lille Nightdust ♥
 
   Jag gillade verkligen den delen där man satte ut fällor för Anwirs kumpaner. Det var roligt och oväntat! Nu väntar man med spänning på nästa del i den här historien...


Filipa

Åh, älskar Nightdust-uppdragen! Utöver huvudstoryn är det mina favorit-uppdrag, så himla snyggt gjorda! Hoppas vi får rädda Nightdust snart, han har varit fånge hos Anwir ganska länge nu... Undrar vad som har hänt med honom nu när (SPOILER!) Anwir gett honom den där skumma sprutan, kommer han ha samma personlighet eller har han blivit helt tom eller ond? (Inget som inte går att bota med lite gammal hederlig druid-magi såklart ;) En annan som varit fånge rätt länge nu (eh, för att inte säga JÄTTE-länge) är ju Herman, man undrar ju hur det går för honom där borta med G.E.D! Är hög dags att rädda stackarn snart, kan inte vara så kul att sitta instängd i en bur... Ha det bra ❤️

Daisy Springwolf

Hoppas nästa del kommer snart!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.