Chrome Pointer

Mycket på en gång? Näääh...

   Igår gjorde jag något jag inte gjort på JÄTTELÄNGE - jag gjorde en ny redigering! Dock på en häst ni inte har sett här på bloggen alls, för det är egentligen Penny Kinglees häst. Den är dessutom en av mina absoluta favorithästar i spelet just nu, och jag köpte den även till Esme igår. Jag är så tagg på att visa upp den så jag kommer släppa videon då Penny köper hästen under dagen bara för att kunna visa redigeringen, hehe x)
   Medan jag redigerade spelade jag även in hela processen, så det i sig blir en video det med. Jag vet att det varit ett önskemål från många, att se fler speed edits, men jag har tyckt det varit tråkigt, jobbigt och oinspirerande. Så var det dock inte igår! Tror mycket ligger i att jag börjar hitta mig själv lite medan jag leker runt med grafik och hittar en stil jag verkligen trivs med. Dessutom börjar jag trivas med med konceptet YouTube. Jag har ju egentligen aldrig riktigt gillat att förknippas med YouTube (ganska motsägelsefullt, tell me about it), men jag börjar känna mig mer hemma på plattformen. Nu ser jag fram emot min nya dator som kommer innebära en uppgradering både i Photoshopversion och videoredigerade, plus att då man börjar om på ny dator kan det vara lättare att rensa ut gamla grejer och börja skapa nytt.
 
   För att toppa allt vill jag fortsätta rita och måla. Blir ännu en Photoshopdag tror jag! Jag signar off med en blast to the past med en supergammal redigering:
 
 


Filipa

Vad kul att du fick inspiration, dina redigeringar är alltid så sjukt fina!❤️ Ha det bra❤️

Rosemary liondotter

Hur gör man sådana bilder

Svar: Tips är att se mina videor om saken: https://www.youtube.com/watch?v=MOq85DqXSNo
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.