Chrome Pointer

Mycket på en gång? Näääh...

   Igår gjorde jag något jag inte gjort på JÄTTELÄNGE - jag gjorde en ny redigering! Dock på en häst ni inte har sett här på bloggen alls, för det är egentligen Penny Kinglees häst. Den är dessutom en av mina absoluta favorithästar i spelet just nu, och jag köpte den även till Esme igår. Jag är så tagg på att visa upp den så jag kommer släppa videon då Penny köper hästen under dagen bara för att kunna visa redigeringen, hehe x)
   Medan jag redigerade spelade jag även in hela processen, så det i sig blir en video det med. Jag vet att det varit ett önskemål från många, att se fler speed edits, men jag har tyckt det varit tråkigt, jobbigt och oinspirerande. Så var det dock inte igår! Tror mycket ligger i att jag börjar hitta mig själv lite medan jag leker runt med grafik och hittar en stil jag verkligen trivs med. Dessutom börjar jag trivas med med konceptet YouTube. Jag har ju egentligen aldrig riktigt gillat att förknippas med YouTube (ganska motsägelsefullt, tell me about it), men jag börjar känna mig mer hemma på plattformen. Nu ser jag fram emot min nya dator som kommer innebära en uppgradering både i Photoshopversion och videoredigerade, plus att då man börjar om på ny dator kan det vara lättare att rensa ut gamla grejer och börja skapa nytt.
 
   För att toppa allt vill jag fortsätta rita och måla. Blir ännu en Photoshopdag tror jag! Jag signar off med en blast to the past med en supergammal redigering:
 
 


Filipa

Vad kul att du fick inspiration, dina redigeringar är alltid så sjukt fina!❤️ Ha det bra❤️

Rosemary liondotter

Hur gör man sådana bilder

Svar: Tips är att se mina videor om saken: https://www.youtube.com/watch?v=MOq85DqXSNo
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.