Chrome Pointer

Mitt YouTube-nätverk - Curse

   (Som disclaimer vill jag först peka ut att jag skriver det här bara för att berätta lite om hur mitt nätverk fungerar - jag får alltså inte betalt eller några fördelar av att skriva det här.)
 
   Det här är något jag tror att jag aldrig riktigt pratat om, men typ sedan jag startade upp min svenska YouTube-kanal har den varit kopplat till nätverket Curse. Jag håller just nu på och går igenom processen för att koppla även min nya kanal dit. Det är inte svårt, mer än att man behöver fylla ut amerikanska skattepapper - och kanalen man vill koppla måste vara "stor nog", vilket innebär att den ska få åtminstone ett visst antal visningar varje månad.
 
 
 
   Curse är ett nätverk som säljer reklamutrymme på din kanal, och du får 90% av vinsten. Det finns massor av olika nätverk där ute och jag testade ett par olika innan jag landade hos Curse. Det som gör att jag vill stanna kvar där är dels hur stor del av vinsten jag får (de flesta nätverk erbjuder bara 70% av vinsten, eller mindre), dels att jag får gratis tillgång till stora musikbibliotek helt gratis. I vanliga fall måste man betala för t ex Epidemic Sound, men jag har fri tillgång till all music därifrån tack vare Curse. Om jag inte varit kopplad till Curse hade jag behövt betala 125kr(!) i månaden för att få använda musik därifrån. Det andra musikbiblioteket som erbjuds är AudioMicro, som jag inte är riktigt lika förtjust i som Epidemic Sound, men det erbjuder över 150 000 musikspår. En sjukt bra grej för att få använda bra musik helt lagligt i sina videor! Det är en jättestor anledning till att jag vill hålla mina kanaler kopplade till ett nätverk. Många YouTubers använder sig av upphovsrättsskyddade musikspår, men jag vill undvika det till absolut största möjliga mån. Har gått fint än så länge!
 
  Där har ni lite information om den saken! Nätverk kan vara jättebra för att få extra fördelar - som i mitt fall där musikbiblioteket är viktigast ^^


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.