Chrome Pointer

Mistfall!

   Den här dagen tog då verkligen en oväntad vändning! Vanligt tråkig måndag, och POFF så ligger plöstligt århundradets teaser ute!
 
   Det har ju hänt några gånger genom åren att vi fått teasers i batcher, så att vi fått veta vad som ska hända under de kommande månaderna. Det vi vet nu är:
  • Det kommer dyka upp nya grejer under både Halloween och jul
  • Det kommer fler hästar åtminstone någon gång till innan året är slut
  • Våra spelare ska få nya animationer igen
  • Nya modeller på kläder
  • Nya frisyrer (!)
  • Fler springande husdjur
  • MISTFALL!!!
   Jag tenderar att bli knäpp på de som säger saker som att SSO-teamet är lata, och jag känner nu med bara lite skadeglädje att det här blir en fet *in your face* för de som säger så fjantiga saker. Tror de att människorna får betalt för att rulla tummarna? Här är det ju väldigt tydligt att det händer grejer!
 
   Så våra karaktärer fick nya animationer under våren 2016, men nu är det dags igen. Teamet går ut med att tack vare den förändringen kan de släppa nya modeller på kläder och frisyrer och därmed är det i min värld helt klart värt det. Jag är alltid lite nervös över animationer gällande ridning eftersom man i slutänden inte vet vilket hästöga animatörerna har, och jag har en känsla av att det kan bli små buggar här och var i början eftersom de uttryckligen ber om vår hjälp för att testa det hela. Sjukt spännande ändå! Jag är som mest taggad på nya frisyrer, för det skulle ju kunna hända att det kommer någon som man verkligen känner för. Kläderna är jag också jättenyfiken på, men jag måste ha mer utrymme i min garderob...
 
   Men MISTFALL! Det är alltså området som vi hört om som Firfall som fått ett helt nytt namn. Av bilderna att döma gäller det en dimmig skog, men det är också tydligt utskrivet att bilderna inte är final och därmed kan det ske ändringar.
   Men Mistfall kommer öppnas i tre separata delar och första delen utlovas ligga i söder - alltså det vi kan skymta från Sydhoven redan nu. Jag blir lite nervös av det tillkännagivandet; betyder det att nästa del av Mistfall blir vinterområdet 2018? Och det tredje 2019? Jag är så himla nyfiken på att börja utforska utanför den befintliga spelkartan och gå norrut, men man undrar ju också om... det går? Liksom vad kommer hända då det väl är dags? Hur stor kan spelkartan bli? Finns det någon gräns för hur stor världen kan bli?
 
   Jag är så himla glad och så himla taggad - det är nu nästan som om Melodifestivalen börjat i förtid, så bra är det! IIIIIIIIIH!
 
 
 
 


Lilly Underwood

!!!!! = min reaktion. SÅ TAGGAD. Kommer komma så mycket kul i höst och vinter!

Alva Lionrock

Mitt namn försvann igen!!!

Alva Lionrock

Men guuuud orkar inte.... Jag skrev en komentar, och när den skickades försvann mitt namn, så jag skrev en till komentar att mitt namn försvann, och då försvinner den första kommentaren!!

Ellie Archson

SÅ KUL. Var jätte chockad när jag läste om allt nytt som ska komma. Tycker SSO redan överträffat mina förväntningar när det gäller senaste uppdraget, karaktärsdesignen på Evergray och Fripps "kontor" var så himla snyggt gjort. Och twisten i slutet?! Vill bara veta mer!!
Är så taggad på allt, älskar att se sso utvecklas och förbättras och precis som du säger tycker jag detta var en behövlig smack i facet till alla dem som gnällt det senaste.

Filipa

Min måndag: kommer hem från en lång, halvtrist skoldag, tittar in på SSO:s instagram, PANG! Hypar sönder, går in på hemsidan, läser , och PANG! Alla förväntningar jag haft överträffas! Därefter går jag runt i huset och skriker, oförmögen att sätta ord på min lycka!😂 Sammanfattning: jag blev sjukt överraskad och jätteglad, och nu är jag jätteförväntansfull på vad som komma skall!!! Allting lät jättebra, men en sak jag blev lite extra glad över är att det ska komma nya frisyrer! Har funderat lite på hästrasen, och det jag kommer fram till är shetlandsponny. Varför: de sa ju att det var en hästras som spelare världen över önskat ända från början. Mustang, fjording, islandshäst, frieser, shire, Welsh och arab finns ju redan, och det är dem ”självklara” jag kan komma på. Teneesian (stavfel) Walking horse känns det som att kanske inte så många vet finns (ehe, jag visste inte att den fanns förenns för några månader sen, men det kanske bara är jag som har noll koll😂) och gotlandsruss och svenskt halvblod känns lite för ”svenskt”, har svårt att tro att de i andra länder önskar det. Connemara eller New forest ponny känns inte heller så ”självklart”. Så det enda som jag kan komna på som typ alla tjatar om och vet vad det är är just shettis. Och missförstå mig inte, jag lärde mig rida på shettisar och jag älskar hästrasen, skulle vara jättekul om den kom till spelet❤️ Men vi får väl helt enkelt se ^^ Och Mistfall, längtar till December, är såå taggad!!! Bilderna man fick se var så sjukt snygga (även om det som du nämde inte är helt bekräftat att det kommer se ut exakt så, kan ändra sig en del)! Längtar så, IIIIIIIHHH (jag som återigen inte kan sätta ord på mina känslor😅😂). Detta kommer bli en fantastisk höst/vinter, är så spänd!❤️

Quinn Catforce

Angående de nya animationerna, jag gissar att de menar att våra karaktärer kommer få helt nya modeller och ny kroppsform? Eftersom de säger att de kommer kunna göra nya modeller på kläder och frisyrer låter det som karaktären får ett nytt utseende. Är iallafall jätteglad och längtar jättemycket tills allt det där kommer! :D

Svar: Jag tror faktiskt inte det. Animationer och grafik är två helt separata saker och inte en enda gång nämndes nytt utseende. Jag misstänker att det var med flit och vågar därför inte ha några som helst förhoppningar... (Nya kläder och frisyrer har med skinning att göra, vilket är animation. Om det nu är så att karaktären uppdateras utseendemässigt också är det förstås fantastiskt, men jag vill inte ge mig själv falska förhoppningar.)
Esmeralda Silverforce

Beatrice Silverfeather

Håller med om ALLT du säger😍😍❤❤

Iris Highgarden

Vem vet när det gäller de olika etapperna av Mistfall, vi fick vänta två år för andra delen av skördebygden (Epona). Hoppas vi inte behöver vänta alltför länge.

Amanda Rainwood

BAM! Är så fett taggad! :D Vet inte ens vilken av punkterna jag är mest hypad över, allihop bidrar ju i slutändan till ett bättre spel! Hoppas, hoppas, hoppas att den nya hästrasen är Marwari, men jag tippar på att det är någon av de mer klassiska raserna vilket i och för sig är hype det med.. Aaah!

Vilda Snownight

Glöm inte det de sa om den efterfrågade hästrasen!

Så taggad på Mistfall!!

Apan Silvermoon

En lång skoldag. Visste inte riktigt vad som skulle hända så när jag gick in på hemsidan, BAM!!! Kollade på första raden och läste:nya animationer! Mina ögon blev stora som bowlingklot, sen nästa rad: nya frisyrer, yey! Nästa rad: nya efterlängtande hästar! Nästa rad: mina ögon blev lika stora som ett bowlingklot igen för det jag såg var ett väldigt efterlängtat ställe, Firfall eller ja, Mistfall. Längtar sjukt mycket till december! Det var allt för mig ^.^

Clara Archcage

är såååå taggad! det ska bli så kul att komma till mistfall!
kommer det fler nya områden? eller bara mistfall?
PS. älskar dig ocg din blogg!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.