Chrome Pointer

Men Esme, igen?!

   Vem tror ni har glömt att skriva om saker man borde ha skrivit om? Goddag yxskaft!
 
   Jorviks Fashion Week kom ju igång igen för två veckor sedan, och den här gången fanns det nya uppdrag för oss som spelat eventet tidigare. Det involverade både Le Goon och jorvikiska jättespindlar - tjoho! Jag tyckte det var kul att det fortsattes på det gamla spåret - jag tror vi hade haft stor glädje av såna grejer till andra event som t ex Halloween (ni vet monstret i GÅD och grejer som det).
   Det var roliga uppdrag (som jag dock inte fick roliga bilder ifrån eftersom min dator försökte ta livet av sig själv, inte uppskattat), men det blev som jag nämnt tidigare inte mycket till nya kläder för mig eftersom min garderob är aaaaaalldeles för liten.
 
 
 


Eva Bunnyland

Omg det här inlägget kom för 2 min sen!
Hahahaha hatade jättespindlarna för jag hatar spindlar x) Tyckte dock det var en cool grej! Och gillade poserna! Det var coolt ;)

Lilly Underwood

Längtar tills Alberta får ungar så jag förhoppningsvis kan köpa mig en egen jättespindel, förbenat söta i min åsikt xD

Filipa

Älskar spindlarna, och scenen där (SPOILER! (Inte för att det går att göra uppdragen nu, men men)) Le Goon får ”Spindel-jag-vet-inte-vad på sig var jättebra gjord, så rolig! Älskar att det kommer hjärtan från spindlarna när de jagar honom, så gulligt! Ha det bra❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.