Chrome Pointer

Men Esme, igen?!

   Vem tror ni har glömt att skriva om saker man borde ha skrivit om? Goddag yxskaft!
 
   Jorviks Fashion Week kom ju igång igen för två veckor sedan, och den här gången fanns det nya uppdrag för oss som spelat eventet tidigare. Det involverade både Le Goon och jorvikiska jättespindlar - tjoho! Jag tyckte det var kul att det fortsattes på det gamla spåret - jag tror vi hade haft stor glädje av såna grejer till andra event som t ex Halloween (ni vet monstret i GÅD och grejer som det).
   Det var roliga uppdrag (som jag dock inte fick roliga bilder ifrån eftersom min dator försökte ta livet av sig själv, inte uppskattat), men det blev som jag nämnt tidigare inte mycket till nya kläder för mig eftersom min garderob är aaaaaalldeles för liten.
 
 
 


Eva Bunnyland

Omg det här inlägget kom för 2 min sen!
Hahahaha hatade jättespindlarna för jag hatar spindlar x) Tyckte dock det var en cool grej! Och gillade poserna! Det var coolt ;)

Lilly Underwood

Längtar tills Alberta får ungar så jag förhoppningsvis kan köpa mig en egen jättespindel, förbenat söta i min åsikt xD

Filipa

Älskar spindlarna, och scenen där (SPOILER! (Inte för att det går att göra uppdragen nu, men men)) Le Goon får ”Spindel-jag-vet-inte-vad på sig var jättebra gjord, så rolig! Älskar att det kommer hjärtan från spindlarna när de jagar honom, så gulligt! Ha det bra❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.