Chrome Pointer

Lyckan!!!

   Min dator är här!!! Jag kopplade in allt redan sent igår och började känna av litegrann. Jag är nästan i chock över att ha en dator som inte hänger sig efter att ha skrivit fyra ord här på bloggen, som kan ha flera internetflikar öppna samtidigt och som laddar ner Steamspel på bara sekunder. Wow! Helt ny värld!
   Jag måste "bryta mig in" i chassit och dra bort en stor bit plastfilm på glaset på ena långsidan, men sen ska ni få se en bild på härligheten. Min nya bebis, så sjukt snygg! Killen som hjälpte mig bygga ihop allt igår hade nästan lite svårt att slita sig från den då jag skulle hem med den och jag är rätt säker på att det här drev honom till att vilja skaffa sig en egen. Han vet ju hur grym den här burken är, det var han som hjälpte mig välja ut delarna!
   Min stora prio just nu är att skaffa en adapter så jag kan koppla in en extra skärm (har inte rätt sladd hemma) - jag är van vid att alltid ha två skärmar och känner mig så handikappad just nu x) Det blir dagens stora mål i morgon!
 
   Helst av allt vill jag spela spel hela dagen nu då jag kan men jag ska ut på äventyr = iväg till en ridskola och rida en sväng. Det kommer ta upp större delen av min dag, men jag lär dyka upp här igen ikväll!
 
   Esme lattjar runt i Thalias teater


Filipa

Grattis!!! Ska bli så kul att få se hur den ser ut!

Delfina

Grattis till datorn!! På tal om två datorskärmar brukar jag sitta med två datorer haha. En ritar jag eller spelar på och den andra har 100 flikar uppe och Spotify igång xD

Daisy Springwolf

Kul med den nya datorn, grattis!

Beatrice Silverfeather

Åhh, vad kul med en ny dator❤. Lycka Till!❤

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.