Chrome Pointer

Lucifer

   Jag köpte en av Pintoaraberna förra veckan - lite på skoj egentligen, för jag hade inget namn till den. Jag var bara så himla taggad på att skaffa mig den och kände att jag kunde punda ut med extra SC för att byta namn på den senare. Namnet som var blev Morningstar för att min kompis Lucy Morningstar tjatade om det - hon fick mig att börja titta på serien Luficer (vilket man nästan kan förstå av hennes namn, haha) och nu är vi båda helt sålda på den. Hon tyckte alltså att hästen skulle heta Morningstar men kallas för Lucifer, och jag bara garvade åt henne men valde namnet för att göra henne glad; men nu efter några dagar känner jag att hästen faktiskt är lite av en Lucifer. Jag känner mig faktiskt nöjd med namnet på just den hästen - så på det viset får det nu bli!
   (Que devil puns from Lucy? Haha)
 
   Ärligt, jag ÄLSKAR färgen på den här hästen och den är så snygg att den till och med toppar Dragonite (min bruna Hannoveranare)
 
   Idag ska jag spendera min dag med två kompisar varav en ska bygga ihop min nya dator. Frågan är bara hur jag ska få hem den eftersom alla delar just nu befinner sig i Storstockholm och den dessutom ska byggas där... om jag har turen med mig får jag hjälp av min mamma, annars måste jag nog bita i det sura äpplet och frakta den i en taxi. Jag hade planerat pirra och buss, men mina mer datorkunniga kompisar lovade att det var en urbota puckad idé så det fick skrotas. Suck...


Filipa

Vad kul! Ska bli så roligt att få se/läsa hur den blev sedan, men jag är helt övertygad om att den kommer bli jättebra! Av de nya pintoaraberna var detta färgen jag var minst förtjust i (har mest med att jag tycker den röda nyansen på kroppen och den nästan gula manen ser lite konstiga ut ihop) men det är min åsikt, och den är sjukt söt! Både förstår och respekterar att en del älskar den❤️

Anonym

Frakta svindyr dator med pirra och buss.. lät ju väldigt spännande. Lite överdrivet spännande, kanske... punkt, punkt, punkt :D Skämt åsido, hoppas det går snabbt och smidigt att få hem datorn!

Jag köpte också en av de nya pintoaraberna när de kom. Blev den i Fort Pinta och fick heta "Bluelion" aka "Lance", från Voltron. Finns på Netflix om du har och vill se, sjuuukt bra! I alla fall, ska samla på mig fyra andra hästar som också kommer få gå i det temat. "Redlion" aka "Keith" kommer jag köpa idag, och det blir den svarta islandshästen som jag spanat in ett tag. Resten får vi se!

Lilly Underwood

Men ååh! Det är Lilly som skrivit kommentaren om Voltron, glömde!!

Daisy Springwolf

Köpte samma häst fast döpte den till "Fireflower". Väldigt nöjd med den hästen iaf.

Penelope Firehill

du, en fråga bara!

vad heter den där bruna hästen du köpte för ett tag sen? den som du har på startsidan högst upp...?

har letat överallt! vore kul om du kunde lägga in nya hästar när du köpte dem...

den hästen är iaf brun och väldigt fin. jag älskar verkligen det du gör och jag känner att jag får mer inspiration när jag kollar på det du gör!

jag tänkte om jag fick reda på vad den hästen hette så kunde jag få ny inspiration till den nya hästen jag kanske kommer köpa i vår...

PS: du är riktigt duktig på det du gör och jag älskar det! lycka till i framtiden!

Svar: Jag har skrivit om hästen och jag skrev när jag köpte honom. Var hästarna är köpta är inte intressant för det syftet eftersom de kan flyttas runt. Ett tips är att läsa Star Stables egna nyheter - de berättar alltid var det går att köpa nya hästar. Dessutom är Star Stable Database perfekt för det syftet eftersom den sidan är gjord för att berätta var man hittar saker.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.