Chrome Pointer

Länge sedan sist

   Det här var länge sedan - Esme och familjen Hightower som försöker valla runt Anastasia för att hon ska fokusera på rätt grejer
 
   Uppdragen om Nightdust är såna där man verkligen sjunker in i - och jag önskar fler längre uppdragskedjor där man får jobba lika mycket som genom de här! Många coola karaktärer, bra dialoger, roliga delar att spela igenom och mycket oväntat. Jag kan tänka mig att hela grejen med Herman i Epona kan bli riktigt bra - om han nu någonsin får komma därifrån. Var väl et och ett halvt år sedan vi sist hörde något av Herman, var det inte så?
 
   Jag håller btw på och kämpar med amerikanska skattepapper och vill bara slita håret av mig, haha. Vidrigt med utländska skattepapper, eftersom det är så svårt att veta vilket land som täcker vad... har gjort det förr, men det var några år sedan nu och formuläret var annorlunda då... bli inte vuxna om ni kan undvika det, det är bara till bekymmer xP


Filipa

Haha, får väl försöka undvika att bli vuxen då😂 Kämpa på!❤️

Daniela Silvergarden

Jag älskar hur sur Madison ser ut på bilden ;) Jag klandrar henne inte, jag vill också rädda Nightdust och alla de andra hästarna från labbet ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.