Chrome Pointer

Länge sedan sist

   Det här var länge sedan - Esme och familjen Hightower som försöker valla runt Anastasia för att hon ska fokusera på rätt grejer
 
   Uppdragen om Nightdust är såna där man verkligen sjunker in i - och jag önskar fler längre uppdragskedjor där man får jobba lika mycket som genom de här! Många coola karaktärer, bra dialoger, roliga delar att spela igenom och mycket oväntat. Jag kan tänka mig att hela grejen med Herman i Epona kan bli riktigt bra - om han nu någonsin får komma därifrån. Var väl et och ett halvt år sedan vi sist hörde något av Herman, var det inte så?
 
   Jag håller btw på och kämpar med amerikanska skattepapper och vill bara slita håret av mig, haha. Vidrigt med utländska skattepapper, eftersom det är så svårt att veta vilket land som täcker vad... har gjort det förr, men det var några år sedan nu och formuläret var annorlunda då... bli inte vuxna om ni kan undvika det, det är bara till bekymmer xP






Filipa

Haha, får väl försöka undvika att bli vuxen då😂 Kämpa på!❤️

Daniela Silvergarden

Jag älskar hur sur Madison ser ut på bilden ;) Jag klandrar henne inte, jag vill också rädda Nightdust och alla de andra hästarna från labbet ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.