Chrome Pointer

Här är Dragonite!

   Den bruna Hannoveranaren är SÅ. SNYGG! Jag undrar om det är just "plastigheten" som gör att jag tycker den ser så sjukt cool ut? Den är hursom helst en av mina favorithästar i SSO för stunden och därför fick den vara med på min senaste redigering. Det här är alltså min nya häst Dragonite!
 
 
Klicka på miniatyren nedan för att se bilden i större storlek


Karoline Highforce

Vad redigerar du med? Snygg bild förresten!

Svar: Tack! All info finns precis som vanligt i länken Svar på vanliga frågor i menyn till vänster.
Esmeralda Silverforce

Filipa

Supersnygg redigering! 😱😍 Av dem jag sett är det nog denna, den på Knightley, den på Taran, den på Glòin och den på Charizard som är mina favoriter (av dina ”hästprträtt då), så sjukt fina allihop! Fint namn, ska också köpa denna häst, men då blir det Crownwarrior aka Chaol från Throne of glass (om du inte har läst de böckerna, gör det! Orkade inte vänta på den svenska översättningen så från och med tredje boken+”för-boken” läste jag dem på engelska 😂). Ha det jättebra❤️

Alyssa Shyfall

Fint namn. Älskar också denna häst och har den själv. Döpte min till Goldbeuty aka Olympia efter min favohäst på ridskolan jag rider på. Hon har dock en bläs istället för stjärn men tyckte den passade perfekt ändå.

Maja Swordfire

Fin bild Esme! En fråga bara... Hur lägger man upp video med snabbspolning?

Skulle vara glad om du svarade.

Svar: Man speedar bara upp videon på det sätt man nu gör i det program man använder!
Esmeralda Silverforce

Lilly Underwood

Är sugen på att köpa den hästen, gillar hästar med mörka färger eller väldigt mörka tecken! Fin redigering, förresten! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.