Chrome Pointer

Halloweenstatus?

   Jag vet hur frågorna vanligtvis går - Ska jag göra videor på Halloweenuppdateringen? Kommer jag göra spökkartor? Kommer jag visa var man hittar ditten och datten?
 
   Om jag kan. Om jag får möjlighet till att sitta under några timmar hemma, i dagsljus, utan att folk springer runt mig och konstant frågar vad man gör trots att man bett dem att dra dit pepparn växer fem gånger redan. Herregud, jag blir knäpp på att bo hemma... åkte hem lite tidigare än vanligt idag för att få en stund i lugn och ro och det tog en kvart innan friden stördes. Vidrigt.
 
   Jag har förstås kvar att skriva om förra veckans huvuduppdrag också, men jag är riktigt omotiverad till att vara kreativ just nu. Lär dyka upp mot helgen!


victoria bluewill

kan du visa alla spökena i en video för jag har svårt att hitta saker ?? PS:ILYSM

Quinn Catforce

Jag är också en sån som inte gillar att folk hela tiden kommer in i rummet och stör, och sen inte heller kan stänga dörren efter sig!? Man bara HUR SVÅRT KAN DET VA!?😂😂

Minna Moonchild

Jag vart precis klar med min spökkarta,bara att hojta till om du vill låna den som mall till karta/video.

Hoppas familjen kan hålla sig borta så du får vara ifred!

Trevlig helg!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.