Chrome Pointer

Halloweenstatus?

   Jag vet hur frågorna vanligtvis går - Ska jag göra videor på Halloweenuppdateringen? Kommer jag göra spökkartor? Kommer jag visa var man hittar ditten och datten?
 
   Om jag kan. Om jag får möjlighet till att sitta under några timmar hemma, i dagsljus, utan att folk springer runt mig och konstant frågar vad man gör trots att man bett dem att dra dit pepparn växer fem gånger redan. Herregud, jag blir knäpp på att bo hemma... åkte hem lite tidigare än vanligt idag för att få en stund i lugn och ro och det tog en kvart innan friden stördes. Vidrigt.
 
   Jag har förstås kvar att skriva om förra veckans huvuduppdrag också, men jag är riktigt omotiverad till att vara kreativ just nu. Lär dyka upp mot helgen!


victoria bluewill

kan du visa alla spökena i en video för jag har svårt att hitta saker ?? PS:ILYSM

Quinn Catforce

Jag är också en sån som inte gillar att folk hela tiden kommer in i rummet och stör, och sen inte heller kan stänga dörren efter sig!? Man bara HUR SVÅRT KAN DET VA!?😂😂

Minna Moonchild

Jag vart precis klar med min spökkarta,bara att hojta till om du vill låna den som mall till karta/video.

Hoppas familjen kan hålla sig borta så du får vara ifred!

Trevlig helg!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.