Chrome Pointer

Guillermos tävlingar

   Nu har jag alltså till slut testat Guillermos nya lopp. Jag tyckte det var kul, men jag håller med några andra jag sett prata om uppdateringen som tyckte det var otippat med en Morganhäst i Pole Bending. Känns som att det här hade varit en fullpott för en Mustang, men vet inte vad jag tycker om Morganhästen till tävlingen...
  Tävlingen i sig tycker jag ändå var skoj. Jag har två Morganhästar, men trots att det är en väldigt populär ras i spelet är jag inte överförtjust i dem. Tror det är mest pga animationerna, återigen det här med att hästen aldrig sträcker på frambenen som jag nästan blir tokig på, och huvudet går lite som på en nickedocka - men jag funderade lite mer på varför jag har så svårt för hästen idag och jag tror det är för att jag tycker den är för liten. Den känns mer som en liten nätt ponny än en häst, och det bidrar nog till att jag inte är överförtjust i hästen. Den mörkbruna tycker jag dock har en fantastisk färg, så himla fin!
 
   Det jag ändå tycker är bäst med Guillermo är att man kan påminnas om hästar man kanske inte använder så ofta. Det känns ju som att han kommer tillbaka senare med fler tävlingar för andra raser, vilket är skoj; men jag kan känna att det blir en väldigt liten uppdatering med det här. Jag gillar inte att prata illa om uppdateringar för vi vet ju att det alltid kommer stora uppdateringar efter de små, men det hade varit kul om man kunnat köpa något nytt klädesplagg eller liknande (eller fått en större garderob haha).
 
   Esme och Morganhästen Aramis på höstäventyr


Lilly Underwood

Eller hur! Jag gillar Morganhästen just för att jag tycker den är söt och för att den har många härliga färger, men animationerna lämnar ju mycket att önska... de är ju dock väldigt utdaterade, så jag tror det kommer senare! Rasen var ju väldigt tidig, liksom Quarterhästen. Där hoppas jag också på en remake, i alla fall av gångarterna.

Eva Bunnyland

Jag tycker i princip att Morganhästen i spelet är en ponny, som du säger. Och jag håller med om det där med animationerna. Men ändå äger jag 3 st! ;)
Tycker att det skulle ha passat mycket bättre med Mustang. Min Mustang är i maxlevel och just nu vid detta tillfället har jag ingen lust att köpa en till, så det hade inte varit så bra för mig egentligen, men Morgan och pole bending? Passar inte superbra ihop kanske... (Alltså okej man kan pole benda med alla raser men när de kunde ha satt in Mustang...?)
Tyckte tävlingen var svår men ganska rolig ändå x)

Filipa

Jag tyckte det var en bra uppdatering, jag hade ändå tänkt köpa en morganhäst som nästa häst, så jag gjorde det i onsdags för att kunna ta fördel av den extra xp man fick. Så numera har jag även en morganhäst, AutumnFlame aka Flamman 😊 Kan hålla med om att det var lite otippat med morganhästar till just pole bending, men för ett tag sen var det väl någon tävling som av misstag syntes i det där ”registret” över topplistor, och om jag inte minns fel så stod det något om ”mustang” och ”western”. Det jag försöker komma fram till är att det kanske kommer en tävling för mustanger i framtiden, och att de kanske ”sparade” mustangerna för detta syfte. Om det nu är så att det kommer en tävling för dem (vilket inte på något sätt är säkert) får vi se om det blir en bestående tävling som med islandshästarna eller en HaJ-tävling. Men nog om det. Jag tycker morganhästarnaär söta, men jag kan hålla med om att deras animationer inte har så mycket att komma med om man jämför med de nyare hästraserna. Men aja, för min del blev det en Morgan iaf även om det nog inte kommer flytta hem så många fler till mig... För att byta ämne till en helt annan sak: när jag såg det där starrider-SC-erbjudandets bilder så kunde jag bara tänka en sak: hoppas hoppas hoppas vi får så att hästarna kan gå i form och göra enklare dressyrrörelser såsom skänkelvikning snart! Nu har det kommit två ”erbjudande-grejer” dör bilderna är på hästar som går i form (och på det första även skänkelvikning (eller något)), så jag hoppas verkligen att det är sneak peaks!!! Men aja, vi får väl helt enkelt vänta och se...

Siri Birchsong

Jag gillar inte morganhästarnas ögon, tycker de är alldeles för stora och påminner lite för mycket om människoögon för att det ska kännas bekvämt. Det är synd för hade de haft andra ögon och bättre animationer hade jag nog velat ha en!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.