Chrome Pointer

Gömd stjärna i hamnen

   Jag vet att den här guldstjärnan kom till spelet för eeevigheter sen, men jag har ju inte bloggat lite mycket som vanligt på sistone så jag ligger efter.
 
   Det här är nog en av mina favoriter av alla guldstjärnor i SSO! För att få tag i den måste man först störa en av hamnarbetarna vid Pir 13 så att han blir arg och går iväg.
 
 
   Och precis som han säger så tappar han något viktigt - en nyckel! Och istället för att vara en laglydig medborgare och lämna tillbaka den snor man den (!) och kutar iväg lite längre bort där man kan smita uppför en trappa.
 
 
  Så uppför trappen och klicka på det blå glittret...
 
 
  ...för att hamna högst upp på ställningen och kunna häma en stjärna! Jag älskar interaktion med spelet, att Jorvik får liv - vilket sker i form av den arga snubben. Hoppas på fler sådana här stjärnor i framtiden!


Filipa

Hihi, det är alltid roligt att störa och irritera folk! (iaf om det är mr Anwirs arbetare😂)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.