Chrome Pointer

Gömd stjärna i hamnen

   Jag vet att den här guldstjärnan kom till spelet för eeevigheter sen, men jag har ju inte bloggat lite mycket som vanligt på sistone så jag ligger efter.
 
   Det här är nog en av mina favoriter av alla guldstjärnor i SSO! För att få tag i den måste man först störa en av hamnarbetarna vid Pir 13 så att han blir arg och går iväg.
 
 
   Och precis som han säger så tappar han något viktigt - en nyckel! Och istället för att vara en laglydig medborgare och lämna tillbaka den snor man den (!) och kutar iväg lite längre bort där man kan smita uppför en trappa.
 
 
  Så uppför trappen och klicka på det blå glittret...
 
 
  ...för att hamna högst upp på ställningen och kunna häma en stjärna! Jag älskar interaktion med spelet, att Jorvik får liv - vilket sker i form av den arga snubben. Hoppas på fler sådana här stjärnor i framtiden!


Filipa

Hihi, det är alltid roligt att störa och irritera folk! (iaf om det är mr Anwirs arbetare😂)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.