Chrome Pointer

Fredag!

   Typ all min lediga tid igår gick till att försöka jaga rätt på vinnarna i min tävling. Att det ska vara så trassligt att få tag i folk? YouTube har ju en P-funktion, men tydligen har alla inte tillgång till den vilket gjorde det hela så svårt.
 
   Idag har jag en lång dag framför mig och kommer komma hem sent. För att komma med något roligt kan jag säga att jag nyss byggt klart ett nytt hus i The Sims 4! Tyvärr blev jag av med lite från den sparade filen då mina högtalare började mucka under videoinspelningen (för jag hade förstås inte sparat spelet) och såg till så att hela spelet frös och inte ens gick att tvångsavsluta. Jag vill att det ska vara Black Friday typ nu så jag kan köpa nya högtalare... de jag har är ärvda och tio+ år gamla och nu går det inte längre, måste ha nya... Så sjukt surt på huset, blev av med några grejer jag verkligen gillade och det blev för mycket att börja rota fram igen :(
 
   Är RIKTIGT nöjd med det här huset! Det var bara menat att vara ett testbygge för att jag skulle komma in i att bygga igen, men det slutade med att det blev ett seriöst bygge som nog faktiskt är bland det bästa jag gjort. Behöver bara installera en till hårddisk i min dator (har för lite utrymme att röra mig på just nu), sen kan jag börja spela in fler speed builds!


Filipa

Jättefint! Bygger själv inte hus utan spelar för att ”spela” (även om jag tagit en längre paus just nu med just TS4), så jag är lite allmänt sämst på att bygga😂 Men du är jätteduktig, så fint!❤️

Selma Icechild

Så himla fint jag SUGER på att bygga👌😂

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.