Chrome Pointer

Fler nya spel från Steam

   Jag satt och räknade på kostnad av spel nu i helgen och kände att om jag kunde betala 500kr styck för spel som Star Stable och Harry Potter var problemet lika med noll om jag skulle betala ca 450kr för SEX spel. På rekommendation från Miranda Moonbell köpte jag spelet Trine (i buntpack eftersom det var så billigt med alla tre spelen) och jag köpte också både Rise of the Tomb Raider och Scarlett Mysteries som jag kikat på förr. Jag köpte också spelet Archaica: The Path of Light som är lite av ett pusselspel och det ska bli spännande att testa.
   Jag var lite intresserad av Assassains Creed Origins också, men det var himla dyrt och jag tänkte vänta tills jag har något som liknar en vettig ekonomi igen.
 
   Nu har jag satt köpförbud på mig själv tills The Sims 4 Cats & Dogs släpps i November. Någon måtta får det lov att vara!
 
   Har ni också pundat ut med en massa pengar på spel på Steams rea och i så fall vilka?


Felicia

Jag sålde massor av skins till CS:GO och fick ihop pengar till GTA V och Fallout 4. Även köpt Playerunknown's Battlegrounds nu på senare tid. Ibland bara måste man unna sig! Nästa spel jag ska köpa är Mount & Blade: Bannerlord.
Har en känsla av att du skulle gilla Mount & Blade spelen!

Och förresten, du borde prova Riding Club Championships på steam! Det finns gratis där.

Svar: Har spelat RCC till och från sen det kom ut och ligger på topp 600 i rankning!
Esmeralda Silverforce

Jennifer Purpleheart

Jag har velat köpa Rime sen det kom ut och slog till nu på rean. Köpte även Submerged, är supertaggad att komma igång att spela nu! :)

Marperette

Jag köpte ett spel: Prison Architect! Än så länge är det kul och värt de där 7€ det kostade

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.