Chrome Pointer

Fler nya spel från Steam

   Jag satt och räknade på kostnad av spel nu i helgen och kände att om jag kunde betala 500kr styck för spel som Star Stable och Harry Potter var problemet lika med noll om jag skulle betala ca 450kr för SEX spel. På rekommendation från Miranda Moonbell köpte jag spelet Trine (i buntpack eftersom det var så billigt med alla tre spelen) och jag köpte också både Rise of the Tomb Raider och Scarlett Mysteries som jag kikat på förr. Jag köpte också spelet Archaica: The Path of Light som är lite av ett pusselspel och det ska bli spännande att testa.
   Jag var lite intresserad av Assassains Creed Origins också, men det var himla dyrt och jag tänkte vänta tills jag har något som liknar en vettig ekonomi igen.
 
   Nu har jag satt köpförbud på mig själv tills The Sims 4 Cats & Dogs släpps i November. Någon måtta får det lov att vara!
 
   Har ni också pundat ut med en massa pengar på spel på Steams rea och i så fall vilka?


Felicia

Jag sålde massor av skins till CS:GO och fick ihop pengar till GTA V och Fallout 4. Även köpt Playerunknown's Battlegrounds nu på senare tid. Ibland bara måste man unna sig! Nästa spel jag ska köpa är Mount & Blade: Bannerlord.
Har en känsla av att du skulle gilla Mount & Blade spelen!

Och förresten, du borde prova Riding Club Championships på steam! Det finns gratis där.

Svar: Har spelat RCC till och från sen det kom ut och ligger på topp 600 i rankning!
Esmeralda Silverforce

Jennifer Purpleheart

Jag har velat köpa Rime sen det kom ut och slog till nu på rean. Köpte även Submerged, är supertaggad att komma igång att spela nu! :)

Marperette

Jag köpte ett spel: Prison Architect! Än så länge är det kul och värt de där 7€ det kostade

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.