Chrome Pointer

Evergray

   I de senaste huvuduppdragen kom Evergray, en förvisad druid, till spelet. Jag känner att han är den ultimata mixen mellan Rafiki, Gandalf och Mad-Eye Moody som går samman till en lite skum snubbe som gillar att gnabbas med sin lillebror = Avalon.
 
   Vi fick dessutom se concept från SSO på Facebook och Instagram under förra veckan, vilket jag gillar skarpt! Mer concept art åt folket!
 
   Det känns som om Everygray redan hunnit bli en storfavorit hos många spelare och jag tycker han är svincool - någon favorit kan jag dock inte lova att han är, haha. Han har en ASGRYM design och coola animationer, men jag vill prata mer med honom i spelet innan jag vet riktigt vad jag tycker om honom som karaktär. Det ser dock lovande ut ;)
 
   I nyhetsposten där vi fick berättat för oss vad som ska hända under resten av året stod det inget om huvudstory (full förståeligt though, vi har ju fått fyra delar i år redan - har väl aldrig hänt med någon speciell uppdragskedja förr va?), så det är troligt att vi får vänta till nästa år innan vi får se så mycket mer av Evergray. Jag misstänker att det kommer hända så mycket att vi inte riktigt kommer ha tid att sakna huvudstoryn - men jag ser fram emot att få lära känna Evergray bättre!


Filipa

Mm, längtar till nästa del av huvudstoryn! Som du säger är det lite svårt att uttala sig om honom iochmed att vi inte hunnit prata så mycket med honom, men han är definitivt en av mina favoritkaraktärer! Älskar hans animationer, utseende och hur han pratar (det lilla man fått prata med honom). Så fint gjord, det enda tråkiga är att de äldre karaktärerna bleknar i jämförelse, hoppas de också får sig ett lyft eftersom😂

Lilly Underwood

Han är lätt en av mina favoritkaraktärer!

Simone Liondaughter

Jag känner mig inte redo att lägga till han på min favoritkaraktärslista, men jag älskar hans design! Den slår alla andra karaktärer med många poäng ifrån min sida, och förhöjer mina förhoppningar om att Fripp ska få sig en härligt cool uppdatering. Efter några tusen år så tycker jag att han behöver sig en makeup eller nåt.😊

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.