Chrome Pointer

Evergray

   I de senaste huvuduppdragen kom Evergray, en förvisad druid, till spelet. Jag känner att han är den ultimata mixen mellan Rafiki, Gandalf och Mad-Eye Moody som går samman till en lite skum snubbe som gillar att gnabbas med sin lillebror = Avalon.
 
   Vi fick dessutom se concept från SSO på Facebook och Instagram under förra veckan, vilket jag gillar skarpt! Mer concept art åt folket!
 
   Det känns som om Everygray redan hunnit bli en storfavorit hos många spelare och jag tycker han är svincool - någon favorit kan jag dock inte lova att han är, haha. Han har en ASGRYM design och coola animationer, men jag vill prata mer med honom i spelet innan jag vet riktigt vad jag tycker om honom som karaktär. Det ser dock lovande ut ;)
 
   I nyhetsposten där vi fick berättat för oss vad som ska hända under resten av året stod det inget om huvudstory (full förståeligt though, vi har ju fått fyra delar i år redan - har väl aldrig hänt med någon speciell uppdragskedja förr va?), så det är troligt att vi får vänta till nästa år innan vi får se så mycket mer av Evergray. Jag misstänker att det kommer hända så mycket att vi inte riktigt kommer ha tid att sakna huvudstoryn - men jag ser fram emot att få lära känna Evergray bättre!


Filipa

Mm, längtar till nästa del av huvudstoryn! Som du säger är det lite svårt att uttala sig om honom iochmed att vi inte hunnit prata så mycket med honom, men han är definitivt en av mina favoritkaraktärer! Älskar hans animationer, utseende och hur han pratar (det lilla man fått prata med honom). Så fint gjord, det enda tråkiga är att de äldre karaktärerna bleknar i jämförelse, hoppas de också får sig ett lyft eftersom😂

Lilly Underwood

Han är lätt en av mina favoritkaraktärer!

Simone Liondaughter

Jag känner mig inte redo att lägga till han på min favoritkaraktärslista, men jag älskar hans design! Den slår alla andra karaktärer med många poäng ifrån min sida, och förhöjer mina förhoppningar om att Fripp ska få sig en härligt cool uppdatering. Efter några tusen år så tycker jag att han behöver sig en makeup eller nåt.😊

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.