Chrome Pointer

Det här med planering

   Hur ska man kunna planera sitt liv för att hinna med allt man vill göra? På hästgården där jag sommarjobbar vill de att jag ska hänga där under vintern för att rida en massa hästar, men gården ligger långt bort. Visserligen har jag en massa semesterdagar kvar att ta ut det här året, men det finns mycket jag vill göra på hemmaplan också. Som det ser ut just nu blir det dock mycket hästar för mig - och om det blir som planerat ska gården dessutom köpa in några Lipizzaners som jag ska hjälpa till att rida! Hur kan man säga nej till något sånt då man dessutom får betalt?!
 
   Jag är nu alltså hemma igen efter helgens äventyr. Det som gäller nu för mig är att fila på lite nya videor och spela SSO. Jag kommer få hjälp med min nya dator på lördag, och efter det är mitt enda problem att få med mig den hem eftersom alla delar är i säkert förvar på annan ort, haha. Tänk vad det kommer gå att spela spel sen! Jag kan knappt vänta på att ha en dator som är användbar snabbare än tjugo minuter efter att man börjat starta upp den.
 
   Igår uppnåddes 600 prenumeranter på min nya YouTube-kanal. Jag hade redan planerat en tävling för att fira 500, men den utökas nu på grund av det nya antalet. Jag har bara inte hunnit koordinera allt än då jag har så himla mycket på gång just nu, men efter nästa helg är mitt största stressmoment (min nya dator) inte längre ett problem så då kan jag nog ta itu med det :D
 
   Esme och Ponyta






Filipa

Känner så igen mig i att ha så mycket man vill och måste göra att man önskar att dygnet hade 48 timmar, och att veckan hade minst 14 dagar 😅❤️ Hoppas det löser sig❤️ Låter för övrigt jättehärligt att få rida och jobba på en hästgård, hoppas du får till det (om du vill det alltså, men det tror jag att du vill😂). Ha det bra❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.