Chrome Pointer

Det här med datorer...

   Jag har försökt installera min hårddisk som jag alltid spelar in film på i min nya dator hela morgonen.
 • Började med att stänga av datorn, dra loss chassit och allt sånt skoj
 • Sitter och letar efter rätt uttag i tjugo minuter
 • Försöker kontakta min personliga datornisse för att be om hjälp. Han sover.
 • Försöker igen med hjälp av Google och sitter en bra stund utan att komma någonvart.
 • Frågar om någon vet något om datorer i en kompischatt.
 • Blir uppringd på Facetime.
 • Plockar fram spegel, ficklampa och telefon som alla får gå rakt in i datorn. Kompisarna på Facetime lyckas se var uttaget finns (vilket var helt omöjligt att se utan spegel om man nu inte är myra och kan klättra dit själv)
 • Jag ligger på rygg som en klubbad säl och balanserar ficklampa och spegel medan jag försöker koppla in sladd
 • Lyckas koppla in sladd
 • Skruvarna i chassit totalt vägrar att gå in i sina hål
 • Fyra och en halv timme efter att Projekt Hårddisk startats fungerar allt som det ska (med skruvar i chassit på sned)
   Tragiskt, eller hur? Man kan ju tycka att jag ska vara lite mer intelligent än så!
 
   Jag har försökt avsäga mig ansvar på att göra de omfrågade spökvideorna (för om jag inte fått in den här hårddisken hade jag inte kunnat spela in något nytt idag alls), men jag har fått x antal frågor om det ändå. Jag vet fortfarande inte hur bra det kommer gå att hitta spöken och jag har sjukt mycket annat jag måste göra idag. Så, egentligen tänkte jag bara ytterligare en gång avsäga mig ansvar för spökvideor för i år så jag kan spela in det i lugn och ro om jag kan eller inte alls om jag inte hinner.
   Tjo på er, nu ska resten av dagens bestyr tas om hand!
 
   (Det som är bra med hårddisken är att jag nu kan börja spela in långa videor igen!)


Amanda Rainwood

Usch, I feel you. Skönt att det fixade sig i slutändan! :)

Filipa

Vad bra att det löste sig, om jag hade försökt göra något sådant hade jag nog råkat paja datorn, är allmänt sämst på allt som har med datorer att göra🙄😅 Skönt att du kan spela in långa videor nu, förstår att det underlättar mycket!❤️

Quinn Catforce

Bara en random fråga här: Har du sett den "nya" Beauty and the Beast-filmen? Den som Emma Watson är med i? Jag älskar filmen och om du inte sett den så måste du göra det!!!😍😍😂😂 (Hör på musiken till filmen just nu så kom att tänka på det nu, och asså kom igen hur fantastiskt bra sjunger inte Emma?😍 Trodde inte att hon kunde sjunga så bra!?)

Svar: Jag har inte haft möjlighet att se den och köper aldrig filmer längre, så jag lär väl se den om den går på någon tv-kanal eller om den kommer på Netflix!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.