Chrome Pointer

Dag 2 avklarad!

   Nu har jag alltså spelat även dag 2 av de nya upppdragen! Jag kommer fortfarande inte med några spoilers här, måste hinna gå igenom alla bilder från idag och sen försöka sätta ord på hela upplevelsen. Det händer mycket för mig iom att jag kommer bo borta i helgen, men jag hoppas på att kunna dra igång med lite större projekt igen nästa vecka. Jag har nu också videoprogrammet Vegas 15 att vänja mig vid - en klar uppgradering från Sony Vegas som jag använt i över två år, men jag har en bit kvar tills jag känner mig hemma med nya programmet. Photoshop CS6 är nu också uppbytt till Photoshop CC vilket också är lite ovant, men väldigt välkommet!
 
   Nu ska jag sätta mig och kasta mig i i säsong 1 av Arrow (var så otroligt länge sedan jag såg ett enda avsnitt av serien sist så nu kör jag om från start för att sen kunna hoppa in i The Flash igen också) och redigera bilder från dagens uppdrag ^^
 
   Esme och Ödesryttarna - just det, Ödesryttarna - innan allt startade igår


Alice

Det skulle betyda allt om du sa grattis, jag fyller år imorgon, älskar dig och ha en underbar helg!💗😘

Filipa

Vad härligt! Spelade igenom första dagen av uppdragen idag, så sjukt snyggt gjorda! Älskar scenen då drönaren filmar vid Wolf hell in, roligt med scener som karaktären inte är medveten om ^^ Fripps grotta var jättemysig, hade kunnat flytta in dör permanent och läsa ”Jerry Trotter”😂 Pandoria var så klart allmänt amazing som vanligt, men det jag vill prata om är Evergray! Alltså, just nu är han min favoritkaraktär i spelet, han är sjukt snygg gjord, älskar hanns kläder, hår (därmed inte sagt att jag vill ha det på min karaktär, det är nog bäst att han behåller sitt hår för sig själv😅😂), animationer, det faktum att han rör på munnen när han pratar, HUR han pratar... En sak jag tänkte på är att han kalkades ”den grå pilgrimen” i pandoria, är inte det vad Gandalf kallas? Aja, är iaf jättenöjd med uppdragen, ser fram emot att spela nästa del imorgon😊

Filipa

Nu när jag gjorde andra delen idag så rörde han inte på munnen när han pratade, antingen såg jag helt fel igår eller så gjorde han det bara under en viss scen. Men oavsett är han sjukt snyggt gjord😊

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.