Chrome Pointer

Anwirs labb

   De här bilderna är såååå gamla, men Mr Anwirs labb är lika coolt ändå! Hoppas vi får gå in där någon dag och typ busta ut alla hästar... skulle vilja att Madison tvingade sina föräldrar att ta med alla stulna hästar och att de joinade ponnyflocken på Sydhoven, hade varit så gulligt x)
 
 
 


Sigrid Winterdotter

Hur sorterar du/håller koll på dina bilder?

Svar: Mappar. Miljoner mappar. Mappar uppdelat i olika spel och om det bara är "outfit"-bilder även uppdelat i vilken häst det är (och efterom hästarna är så många ligger deras mappar sorterade utefter vilken typ av häst det är)
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Wow, effektivt! Hur håller du koll på vilka du använt och inte?

Svar: De som inte är använda ligger utanför mapparna och så fort de använts åker de in i mapparna.
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Åh vad smart! Men hur håller du reda på dem utanför mapparna?

Svar: En miljard undermappar. Om man bara hittar ett system man själv trivs med är det superenkelt, så även fast jag har så många undermappar vet jag exakt vart jag ska leta för att hitta vartenda bild jag någonsin fotat!
Esmeralda Silverforce

Daniela Silvergarden

Jag och Madison hade definitivt gaddat ihop oss och räddat varenda häst från labbet till varje pris cx och stängt ner det för gott!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.