Chrome Pointer

Anwirs labb

   De här bilderna är såååå gamla, men Mr Anwirs labb är lika coolt ändå! Hoppas vi får gå in där någon dag och typ busta ut alla hästar... skulle vilja att Madison tvingade sina föräldrar att ta med alla stulna hästar och att de joinade ponnyflocken på Sydhoven, hade varit så gulligt x)
 
 
 


Sigrid Winterdotter

Hur sorterar du/håller koll på dina bilder?

Svar: Mappar. Miljoner mappar. Mappar uppdelat i olika spel och om det bara är "outfit"-bilder även uppdelat i vilken häst det är (och efterom hästarna är så många ligger deras mappar sorterade utefter vilken typ av häst det är)
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Wow, effektivt! Hur håller du koll på vilka du använt och inte?

Svar: De som inte är använda ligger utanför mapparna och så fort de använts åker de in i mapparna.
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Åh vad smart! Men hur håller du reda på dem utanför mapparna?

Svar: En miljard undermappar. Om man bara hittar ett system man själv trivs med är det superenkelt, så även fast jag har så många undermappar vet jag exakt vart jag ska leta för att hitta vartenda bild jag någonsin fotat!
Esmeralda Silverforce

Daniela Silvergarden

Jag och Madison hade definitivt gaddat ihop oss och räddat varenda häst från labbet till varje pris cx och stängt ner det för gott!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.