Chrome Pointer

Wooo nya högtalare!

   Mina högtalare till datorn har varit sjukt dåliga hur länge som helst och igår köpte jag nya. Tro min förvåning då jag fick ett sms från PortNord(!) tidigt i morse som bekräftade att paktetet var redo att hämta vid min lokala matbutik? Det hade inte ens gått 24 timmar! Snacka om bra service!
 
   Jag köpte Bose Companion 2 Series III som kostade 1090 hos MediaMarkt. Tyvärr var de inte med i Black Friday-kampanjen, men jag köpte ändå. Jag har använt dessa högtalare förr och därför var det ett tryggt val som jag kände till. Är det världens bästa högtalare? Troligen inte, men jag kan inget om högtalare och jag är nöjd med köpet ^^
   Då jag kopplade ur mina gamla kunde jag faktiskt se modellnamnet på baksidan av dem, så jag passade på att Googla fram hur gamla de är eftersom jag är säker på att de kommer från stenåldern. Och jag hade rätt, de var från 2004(!). Jag fick ju dem från en gammal familjevän som lämnade dem hemma hos oss och sen tyckte att jag kunde få dem när vi försökte lämna tillbaka dem, hehe... skönt att ha mina egna nu, är jättenöjd!
 
   Mina nya högtalare!


Filipa

Härligt!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.