Chrome Pointer

Vad tror ni?

 
 

We’ve heard that this Wednesday is gonna be wild...! 😏🐎 #GoWild

Ett inlägg delat av Star Stable (@starstableonline) Nov 20, 2017 kl. 7:27 PST

 
 
   Jag tror att det är dags för en vildhästfunktion, alltså att man kan dölja sin ryttare/bli sin häst på något sätt. Vad tror ni att det är?


Fiona Underland

Ja, så populär som den buggen är skulle jag inte vara förvånad. :)

Filipa

Det skulle det kunna vara, vet inte om jag skulle använda den så mycket men en del älskade ju buggen så de kommer säkert uppskatta den jättemycket! Vilken häst är det förresten som springer där bak? De två andra ser jag ju: en hannoveranare och en pintoarab, men den tredje som är mörk kan jag inte riktigt placera... Har minne som en dement guldfisk, troligen är det väl en häst som jag bara ”aha, såklart” när nån säger det, men just nu står min hjärna still...

Svar: Tror det är svarta eller mörkbruna engelska fullblodet!
Esmeralda Silverforce

Delfina

Tror nog också att det är en vildhästfunktion! Många har önskat det så det gör mig inte särskilt förvånad.

Lilly Underwood

Jag har personligen ingen nytta av en vildhästfunktion, men kul för de som tar bilder och gillar att leka runt i spelet. I övrigt hoppas jag verkligen inte att det kommer kuta runt lösa hästar i Jorviks städer. Hmm. Är skeptisk, men vi får se!

Ellie Archson

Hmm jag kan tänka mig att det är på särskilda platser knappen kan aktiveras som utanför samhällena, typ så som urhästarnas magi fungerar. Antingen det eller att de tar tillbaka detta med pulver som vid Halloween (har för mig att de sa att det skulle komma mer i fortsättningen?) och att vi får ett "vildhästpulver" eller något liknande.

Charlotte K

Gissar också på en dölja spelare- funktion, men att det kommer att vara som dölja hatt- funktionen att alla andra ser din spelare.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.