Chrome Pointer

Uppdatering idag!

   Onsdag igen! Jag börjar fundera på om jag borde ta semester nu snart. Har 18(!) dagar kvar att ta ut, kommer ju inte hända haha... men vore himla praktiskt att dra nytta av så jag kan få spela spel och kanske äntligen spela in några videor igen...? Den senaste videon jag spelade in till SSO Ride Through var under Jorvik City Fashion Week och det enda jag egentligen kunnat spela in på nytt efter det var första episoden av Starshine Legacy som jag drog igenom på några få timmar.
 
   Är väldigt nyfiken på vad som händer i SSO idag, har ni några gissningar på vad det kan vara?
 
   Bild från sommarens äventyr i Pandoria


Filipa

Jag gissar (och hoppas!) på nya frisyrer, även om nya kläder också skulle vara kul.

Smulan

Passa på att ta ledigt i samband med Mistfall när det kommer! :D Haha, Ska ju komma i December, kanske kan kombinera med julen! :D

Paula Lowball

Jag tror nog att det kommer nya frisyrer och kläder på samma gång (alltså idag) och jag längtar super mycket!!

Lilly Underwood

Ta lite ledigt och spela! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.