Chrome Pointer

Unravel

   Jag har tidigare spelat Unravel vid ett antal tillfällen, men jag köpte det själv först då jag skaffade mig min nya dator. Jag satte mig och spelade under någon timme igår och det var precis vad jag behövde för att koppla av lite. Unravel är nog ett av de vackraste spelen som existerar och jag känner att det ligger väldigt nära hjärtat i och med den svenska naturen man vandrar genom. Jag hade nog tänkt börja spela det tidigare, men jag stod i valet och kvalet om jag skulle spela in det på film. Det lär jag nog göra ändå faktiskt, men just nu är det bara jag och spelet och jag kan i lugn och ro testa alla pussel som dyker upp i min väg. Jag hade tidigare bara spelat klart de två första nivåerna, så nu är jag inne på outforskad mark och det ska bli spännande!
 
   Yarny ska ut på äventyr
 
   Spelet går att köpa på Origin om ni också är intresserade!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.