Chrome Pointer

Unravel

   Jag har tidigare spelat Unravel vid ett antal tillfällen, men jag köpte det själv först då jag skaffade mig min nya dator. Jag satte mig och spelade under någon timme igår och det var precis vad jag behövde för att koppla av lite. Unravel är nog ett av de vackraste spelen som existerar och jag känner att det ligger väldigt nära hjärtat i och med den svenska naturen man vandrar genom. Jag hade nog tänkt börja spela det tidigare, men jag stod i valet och kvalet om jag skulle spela in det på film. Det lär jag nog göra ändå faktiskt, men just nu är det bara jag och spelet och jag kan i lugn och ro testa alla pussel som dyker upp i min väg. Jag hade tidigare bara spelat klart de två första nivåerna, så nu är jag inne på outforskad mark och det ska bli spännande!
 
   Yarny ska ut på äventyr
 
   Spelet går att köpa på Origin om ni också är intresserade!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.