Chrome Pointer

The Sims 4: Cats & Dogs

   Igår fick jag alltså till slut lägga vantarna på Cats & Dogs och det uppfyllde verkligen mina förväntningar. Byggföremål som jag älskar och Create a Pet är en funktion som är löjligt enkel samtidigt som den ger så mycket alternativ till att göra något EXAKT som man vill ha det. Jag har inte riktigt lärt mig det hela än, men det är så sjukt kul! Ska lära mig CaP utan stress och sedan komma in i att bygga lite så kanske jag kan få ut en byggvideo rätt snart.
   Älskar packet, verkligen. Jag kan inte låta bli att längta lite efter nästa Stuff Pack med tvättgrejer, för vissa grejer i Cats & Dogs känner ajg skulle passa jättebra i en extraingång/tvättstuga, men det finns mycket som går att göra redan nu. 5/5 toasters!
 
   Har ni köpt packet? Vad tyckte ni om det?
 
 
   Nu ska jag iväg idag och är borta till i morgon. Jag ska vakta katt, men jag tänkte faktiskt släpa med mig min gamla laptop och försöka spela in ett lite äldre spel på video till min svenska kanal nu då jag ändå inte har något särskilt för mig mellan mys med katt...


Filipa

Nej, inte än, men jag kommer absolut göra det! Har tagit lite paus från sims, men det kommer absolut få mig att börja spela lite mer igen! Längtar redan efter alla fina hundar och katter😍

Delfina

Vad mysigt med lite fluffiga djur till spelet <3 Älskar katter!

Fiona Underland

Jag väntar fortfarande på mitt spel, men av vad jag har sett på Youtube är det himlars super. :)

Daisy Springwolf

När det kom så gick jag upp kl, 03:30....
Men jag gillade spelet, tycker också att grafiken på djuren är bra :)

Svea duskbook

Har inte Sims men vill skafa det verkar var bra

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.