Chrome Pointer

The Sims 4: Cats & Dogs

   Igår fick jag alltså till slut lägga vantarna på Cats & Dogs och det uppfyllde verkligen mina förväntningar. Byggföremål som jag älskar och Create a Pet är en funktion som är löjligt enkel samtidigt som den ger så mycket alternativ till att göra något EXAKT som man vill ha det. Jag har inte riktigt lärt mig det hela än, men det är så sjukt kul! Ska lära mig CaP utan stress och sedan komma in i att bygga lite så kanske jag kan få ut en byggvideo rätt snart.
   Älskar packet, verkligen. Jag kan inte låta bli att längta lite efter nästa Stuff Pack med tvättgrejer, för vissa grejer i Cats & Dogs känner ajg skulle passa jättebra i en extraingång/tvättstuga, men det finns mycket som går att göra redan nu. 5/5 toasters!
 
   Har ni köpt packet? Vad tyckte ni om det?
 
 
   Nu ska jag iväg idag och är borta till i morgon. Jag ska vakta katt, men jag tänkte faktiskt släpa med mig min gamla laptop och försöka spela in ett lite äldre spel på video till min svenska kanal nu då jag ändå inte har något särskilt för mig mellan mys med katt...


Filipa

Nej, inte än, men jag kommer absolut göra det! Har tagit lite paus från sims, men det kommer absolut få mig att börja spela lite mer igen! Längtar redan efter alla fina hundar och katter😍

Delfina

Vad mysigt med lite fluffiga djur till spelet <3 Älskar katter!

Fiona Underland

Jag väntar fortfarande på mitt spel, men av vad jag har sett på Youtube är det himlars super. :)

Daisy Springwolf

När det kom så gick jag upp kl, 03:30....
Men jag gillade spelet, tycker också att grafiken på djuren är bra :)

Svea duskbook

Har inte Sims men vill skafa det verkar var bra

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.