Chrome Pointer

Spännande idag!

   Är det en vildhästfunktion som kommer eller har SSO lyckats lura oss alla och har något annat på g? Om det nu är en vildhästfunktion har ju folk ingen anledning till att kuta runt i spelfilerna och rota runt där längre, vilket måste vara bekvämt för teamet eftersom det absolut inte är meningen att man ska radera en massa filer däri så som många gör.
   Personligen har jag aldrig känt att jag behöver en sån funktion, men om det skulle komma till spelet tror jag det skulle sluta med att jag använde den då och då. Måtte vara praktiskt både för videor och bilder! Men nu får vi väl se om det verkligen är så, eller om som sagt det är något annat som dyker upp. Något hästrelaterat måste det ju ändå vara ;)
 
   Om det är något annat hästrelaterat skulle jag inte ha något emot att träffa Guillermo igen!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.