Chrome Pointer

Spännande idag!

   Är det en vildhästfunktion som kommer eller har SSO lyckats lura oss alla och har något annat på g? Om det nu är en vildhästfunktion har ju folk ingen anledning till att kuta runt i spelfilerna och rota runt där längre, vilket måste vara bekvämt för teamet eftersom det absolut inte är meningen att man ska radera en massa filer däri så som många gör.
   Personligen har jag aldrig känt att jag behöver en sån funktion, men om det skulle komma till spelet tror jag det skulle sluta med att jag använde den då och då. Måtte vara praktiskt både för videor och bilder! Men nu får vi väl se om det verkligen är så, eller om som sagt det är något annat som dyker upp. Något hästrelaterat måste det ju ändå vara ;)
 
   Om det är något annat hästrelaterat skulle jag inte ha något emot att träffa Guillermo igen!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.