Chrome Pointer

RÖSTA PÅ PEDER!

   Nu tänker jag fullkomligt skamlöst göra reklam för min sport! (Och jag skriver om det här enbart för att det är kul, jag får inte ut något av det i övrigt)
   Peder Fredricsson, en av världens absolut bästa hoppryttare (just nu rankad 7a i världen), är nominerad till Radiosportens Jerringpris för andra året i rad. Han vann förra gången efter sin och hästen "Allans" fantastiska insats i OS, och nu är han nominerad igen för sitt individuella EM-guld samt EM-silver i lag. Peder är i Hästsverige känd för att vara ödmjukheten själv och han har själv föreslagit att kompanjonen Allan skulle bli nominerad istället. Förra året blev halva Sverige spritt språngande skitförbannat och började gasta om ridsportsekten som röstat fram en ryttare som vinnare av Jerringpriset, precis som sist en ryttare var nominerad (då Rolf-Göran Bengtsson, också han en av världens skickligaste hoppryttare) och vann hela kalaset - så jag tycker det är helt på sin plats att reta upp halva landet lite till! Peder kan gott efter sina otroliga tävlingsinsatser få folkets pris en gång till.
 
   Ni kan rösta HÄR!
 
   Jag var så sjukt nervös på finaldagen under EM! Jag var på mitt extrajobb och mellan att jag och mina chefer mockade och red hästar kutade vi upp till tvn då och då för att se så många ritter vi kunde. Vi var alla så sjukt nervösa (ena chefen som är gammal landslagsledare och VM-ryttare själv började vråla instruktioner för ritten mot tvn av stress) och vrålade rakt ut då Peder och Allan rev oxern på sista linjen och vi skrek nog ännu högre då vi fattat att han vunnit trots fyra fel och ett tidsfel, efter att innan det ha varit helt felfri genom hela tävlingen... Sån jäkla prestation!
 






Lilly Underwood

Saknar att rida, ridsporten är grym!

Sandra

Så jäkla mäktig!

Agnes

Alltså i vanliga fall hade jag lätt röstat på Peder, för att skina lite ljus på ridsporten och så, och för att han är sjukt duktig, men asså Sarah Sjöström! 3VM-guld och 6 (SEX!) världsrekord!? Jag känner verkligen att hon är mest värd det i år efter såna prestationer.
Det var jättekul att reta gallfeber på Sverige förra året, men i år måste jag nog följa strömmen (hehe) och rösta på Sarah 😋

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.