Chrome Pointer

Rockwells och bunkern

   Esme och Goldeen skjutsar Lisa Rockwell mot nya äventyr
 
   Uppdragskedjan som SSO promotade som "Eternal Love", alltså den om familjen Rockwell i New Hillcrest, tog slut tidigare i år då man kunde hjälpa Thomas Rockwell att återvända till sin familj. Jag gillar då saker får sig ett avslut eftersom mycket i SSO förblir oavslutat, men en sak jag undrar över är den coola bunkern som användes i dessa uppdrag. Den är väldigt detaljrik, men det går ju inte att göra något alls där nere förutom att öppna och stänga en dörr. Jag kan nästan tycka det är lite synd att den är där utan någon fortsatt nytta, haha... Känns som att mycket energi gått in i skapandet av den här platsen. Jag hoppas att den kommer användas i framtida uppdrag så att vi får en anledning att återvända till den igen!
 
   Esme inspekterar bunkerns kök


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.