Chrome Pointer

Rockwells och bunkern

   Esme och Goldeen skjutsar Lisa Rockwell mot nya äventyr
 
   Uppdragskedjan som SSO promotade som "Eternal Love", alltså den om familjen Rockwell i New Hillcrest, tog slut tidigare i år då man kunde hjälpa Thomas Rockwell att återvända till sin familj. Jag gillar då saker får sig ett avslut eftersom mycket i SSO förblir oavslutat, men en sak jag undrar över är den coola bunkern som användes i dessa uppdrag. Den är väldigt detaljrik, men det går ju inte att göra något alls där nere förutom att öppna och stänga en dörr. Jag kan nästan tycka det är lite synd att den är där utan någon fortsatt nytta, haha... Känns som att mycket energi gått in i skapandet av den här platsen. Jag hoppas att den kommer användas i framtida uppdrag så att vi får en anledning att återvända till den igen!
 
   Esme inspekterar bunkerns kök


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.