Chrome Pointer

Nya topplistor!

   Jag har ju nämnt det förr, men planen sedan jag startade min andra YouTube-kanal har hela tiden varit att dela upp mina topp 5-videor så att jag gör dem på två språk. Precis så gjorde jag med min senaste lista som ni nu hittar på båda mina kanaler - bara att välja språk! Den engelska versionen är komplett med engelsk textning också. (Engelska videor på YouTube kan textas "automatiskt", deras program kan känna av var texten ska ligga om man bara matar in rätt text. Svenska videor har inte samma funktion.)
 
   Engelska kanalen hittar ni HÄR och svenska HÄR.
 
   Mycket mer än så har jag inte att komma med idag, tjingeling!
 
   Gammal bild från Pandoria


Filipa

Har tittat på videon, väldigt bra tycker jag! Känns som att du pratar mycket mer lagom fort nu än i dina allra första topplistor-videor, en klar förbättring!❤️ Jag hoppas på ett långt, utsläppt hår eftersom det är typ vad jag oftast har IRL, en lång hästsvans (vilket är det jag har i stallet eller när jag tränar) , en eller två flätor (för att det är sjukt gulligt!) och en knut/bulle (till dressyr). Tycker fortfarande din idé om att man skulle kunna ha några frisyrer att byta fritt emellan skulle vara jättebra, då skulle jag vara mycket mer taggad på att byta mellan olika frisyrer😊

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.