Chrome Pointer

Nya topplistor!

   Jag har ju nämnt det förr, men planen sedan jag startade min andra YouTube-kanal har hela tiden varit att dela upp mina topp 5-videor så att jag gör dem på två språk. Precis så gjorde jag med min senaste lista som ni nu hittar på båda mina kanaler - bara att välja språk! Den engelska versionen är komplett med engelsk textning också. (Engelska videor på YouTube kan textas "automatiskt", deras program kan känna av var texten ska ligga om man bara matar in rätt text. Svenska videor har inte samma funktion.)
 
   Engelska kanalen hittar ni HÄR och svenska HÄR.
 
   Mycket mer än så har jag inte att komma med idag, tjingeling!
 
   Gammal bild från Pandoria


Filipa

Har tittat på videon, väldigt bra tycker jag! Känns som att du pratar mycket mer lagom fort nu än i dina allra första topplistor-videor, en klar förbättring!❤️ Jag hoppas på ett långt, utsläppt hår eftersom det är typ vad jag oftast har IRL, en lång hästsvans (vilket är det jag har i stallet eller när jag tränar) , en eller två flätor (för att det är sjukt gulligt!) och en knut/bulle (till dressyr). Tycker fortfarande din idé om att man skulle kunna ha några frisyrer att byta fritt emellan skulle vara jättebra, då skulle jag vara mycket mer taggad på att byta mellan olika frisyrer😊

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.