Chrome Pointer

Nya hästar och längtan efter The Sims

   Tre nya pintoaraber blev det i dagens onsdagsuppdatering och isabellen.. asså snart måtte det väl slutas upp med de här dösnygga hästarna, det är ju nog för att göra vem som helst fattig x) Vilket lyxproblem ändå, med så snygga hästar! Jag gillar verkligen ändringarna i animationer också (de på marken), känns som att det blev rätt bra nu. Jag tycker iaf det ser riktigt snyggt ut! Inte riktigt lika bra på hästryggen, men jag litar på att det kommer ändras mer framöver. Något som nu är väldigt tydligt är att vissa frisyrer gör att spelaren ser riktigt skum ut och jag börjar undra om jag skulle hitta någon annan frisyr som ska få bli Esmes nya look. Jag vet, har haft samma frisyr sedan Jarlaheim öppnade, men då kanske det verkligen är dags att ändra sig nu, fyra år senare? x) Vet bara inte vad, riktigt. Funderat lite på håret jag hade från början, alltså det långa bashåret, och även det korta med snedlugg från Firgrove. Vi har dock blivit lovade nya frisyrer innan årets slut, så medan jag funderar hoppas jag att jag har tur och att det kommer snart!
 
   Jag är btw så otroligt avundsjuk på alla som fått The Sims 4: Cats & Dogs tidigt! Det är ju mestadels influencers på YouTube alltså. Alla byggföremål ser helt fantastiska ut och jag vill bara bygga... och nu går det att göra runda tak!!! LYCKAN! Jag vill bygga slott, men först vill jag ha Cats & Dogs för jag vet att det finns några föremål däri som skulle passa perfekt för ett slott i mitt tycke. Flera stycken har bett mig att bygga Hogwarts i The Sims 4, men ärligt talat är jag livrädd för den uppgiften så det får banne mig vänta x)
   NÄR ÄR DET FREDAG?


Filipa

Håller med, snart kommer jag inte ha några SC kvar om det fortsätter komma så fina hästar😅Jag tyckte alla tre var fina, men särskilt isabellskäcken fångade mitt öga. Alltså jag dör, det bästa av tre världar: den är isabell, den är skäck och den är apelkastad! Den kommer defenitivt flytta hem hos mig, håller på att spåna på lite namn. Som det ser ut nu kommer det bli den ”guld-bruna” pintoaraben som kom med de första, DayFlower aka Dandelion ”Danne”, isabellakäcken som kom idag, Sunflower aka Sunny, den ”gråa” (eller nåt?) skäcken som kom idag, DaisyFlower aka Daisy. Tänkte köra blomtema, men jag får väl se om jag hinner ändra mig innan jag köper dem (ehe, det brukar kunna hända sisådär en miljon gånger...). Jag tyckte avsittningen var mycket bättre nu, den var så som den ”ska” vara att hon hoppade av lite mer, och jag tyckte att det mesta var bra nu. Det jag hoppas att de ändrar är när hon borstar hästen (hon borstar mothårs) och när hon kratsar hästens hovar (hovkratsen är som inte ens på hoven utan på hästen ben😂). Dessutom hoppas jag att de fixar så att byxorna inte syns igenom stövlarna, plus att jag tycker det ser lite skumt ut när hon vrider huvudet nästan ett halvt varv, men i övrigt är jag nöjd! Mycket bättre nu än förra veckan, märks verkligen att de har jobbat hårt för att förbättra karaktären❤️

flo

Dom nya taken kom i en patch igår, så det är bara att starta upp spelet så laddas den ner automatiskt :)

Svar: I know, inte intresserad av att börja bygga utan föremålen som släpps i morgon though!
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Är det bara jag som tycker att borken eller vad det nu var är finast? x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.