Chrome Pointer

Neeeeej...

   Okej, så nu är Pokémon UltraSun och UltraMoon ute, och jag hade ju verkligen inte tänkt köpa någon av dem... men nyfiken var jag ju och jag har suttit ett tag och hoppat igenom ett par videor en av mina favorit-Pokétubers har hunnit göra genom spelen. Asså skit, rent ut sagt, de verkar ju LÅNGT mycket coolare än jag trott! JAG HAR INTE RÅD MED DET HÄR! D: Så irriterad, haha. Jag är fortfarande lite besviken över att de är typ samma spel som Sun & Moon i ett nytt universum, men det känns faktiskt som att spelen är värda att spela. Urghhhhh...
 
   För att diskutera annat så har mina högtalare till datorn nu ballat ur totalt. De brusar och låter sekunden jag sätter igång dem och de går helt enkelt inte att använda om man nu inte vill bli totalt galen över alla extraljud de kastar in. Jag ska in till stan i morgon och tänkte passa på att åka förbi mitt jobb och låna de högtalare jag har där för att jag ska få ha ljud över helgen, och sen får jag köpa nya högtalare på Black Friday x) Jag tror att jag har bestämt mig för vilka jag vill ha nu. Mer om det senare!
   På Black Friday ska jag även se om det går att köpa iPad för ett lite lägre pris än vanligt. Den jag har är nu så gammal att jag inte kan ladda ner iOS 11 till den, och den är även rätt liten till utrymmet så jag tänkte byta upp mig. Batteriet är inte heller vad det har varit och min 85-åriga mormor har uttryckt önskan om att få ta över den för e-böcker x) Om det inte blir några nedsatta pris kommer jag utan att tveka strunta i att köpa något och då tar jag det nästa år istället. Min iPad är för mig a) ett sätt för mig att nå och hantera mina sociala medier, b) en sjukt nice spelplattform som jag älskar att spela spel på och c) läsplatta som jag sparar alla e-böcker jag äger på. Jag har tänkt uppgradera mig länge och har sparat för saken, men det tar ju ändå emot då något kostar så sjukt mycket som en padda för...
 
   I morgon ska jag träffa hästar! Min eviga partner-in-crime Siri Moonbear ska släpa med mig till sin ridskola där hon ska rida och jag tänkte krama lite på hästar. Jag tycker det är sjukt kul att besöka olika ridskolor, hehe. Har egentligen ett annat ridskolebesök på g också, då jag faktiskt ska rida lite också, har bara inte blivit av än... Mer hästar åt folket!
   Jag tycker själv att det är rätt dåligt med uppdatering från min sida här, men det beror tyvärr mest på mitt mående som just nu är rätt dåligt mentalt. Saknar att orka vara mer aktiv med relevant material, men mitt huvud fungerar inte riktigt som det borde och t ex bloggen blir lidande av det. Jag hoppas att det blir en förbättring snart!
 
   Hare bra och vi hörs igen snart!






Filipa

Hästar är verkligen världens bästa medicin för själen!❤️ Du ska absolut sätta ditt eget välmående först, det är inte många bloggare som uppdaterar lika flitigt som du så du behöver inte känna dig ”skyldig” på något sätt! Hoppas du mår bättre snart, men känn ingen brådska med bloggen❤️ Tycker redigeringen du lade upp på din insta var så sjukt fin, om jag kunde rita en tiondel då bra skulle jag vara glad för evigt och gå som på moln! Antar att det väl kommer något här också om bilden, men jag kände mig bara tvungen att uttrycka HUR fantastisk den där bilden verkligen är! Ser så mycket fram emot videon när du redigerar den, ha det bra❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.