Chrome Pointer

Min The Sims-panik

Nu blir det en rant av lättnad, haha!

Jag brukar aldrig förhandsboka spel som går att gå tag på digitalt, men nu då The Sims 4 Cats & Dogs var på g kände jag att "varför inte? Kommer ju aldrig hända att jag får en gratiskod..."

VEM TROR NI FÅR EN GRATISKOD, 9 dagar och 380 spänn senare? Fick ett mail sent igår som glatt förkunnade att jag skulle få en värdekod till spelet. Lycka deluxe, men Origins köpvillkor var sjukt oklara och all ledig tid idag har gått åt att försöka nå EA’s chattsupport. Efter stressen den här dagen varit är allt som det ska - pengar tillbaka och värdekod i morgon. Så sjukt tacksam för möjligheten att få spelet gratis, ni vet ju hur mycket min dator gick för och plånboken är inte tjock nu... Kan knappt vänta på att få testa det, jag har inte varit såhär tagg på ett spel sedan SSO släppte MyStable x) 
Lördag och söndag är jag kattvakt åt en kompis, men i morgon kväll, då!!! Så glad att det löste sig och jag kan knappt vänta på att få testa spelet!


Hedda Ravenclaw

Kan inte du göra en lets play på sims? har verkligen velat det

Svar: Jag spelar inte spelet med simmar och gameplay, utan jag spelar endast för att bygga!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.