Chrome Pointer

Min senaste redigering!

   För att bli pingade direkt då jag lägger ut de här videorna går det alldeles utmärkt att prenumerera på min YouTube-kanal genom att klicka HÄR! ^^
 


Renee Eveningknight

Jag kollade igenom dina första redigeringar, bland annat under dina hästar och jag tycker mycket bättre om dina redigeringar du gör nuförtiden! :DD

Filipa

Så intressant att få se hur du gör, älskar den här sortens videor!

Ines Riverhope

Älskar dina speed edits, jättefin edit av Lucifer! Jag har precis startat en blogg, så jag undrar om du vill göra ett länkbyte med mig? Om inte, är det ok om jag länkar din blogg och Jorvikipedia ändå? Tack på förhand!

Svar: Jag gör tyvärr inte länkbyten i dagsläget, men det är helt ok att länka till vad du vill!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.