Chrome Pointer

Min senaste redigering!

   För att bli pingade direkt då jag lägger ut de här videorna går det alldeles utmärkt att prenumerera på min YouTube-kanal genom att klicka HÄR! ^^
 


Renee Eveningknight

Jag kollade igenom dina första redigeringar, bland annat under dina hästar och jag tycker mycket bättre om dina redigeringar du gör nuförtiden! :DD

Filipa

Så intressant att få se hur du gör, älskar den här sortens videor!

Ines Riverhope

Älskar dina speed edits, jättefin edit av Lucifer! Jag har precis startat en blogg, så jag undrar om du vill göra ett länkbyte med mig? Om inte, är det ok om jag länkar din blogg och Jorvikipedia ändå? Tack på förhand!

Svar: Jag gör tyvärr inte länkbyten i dagsläget, men det är helt ok att länka till vad du vill!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.