Chrome Pointer

Måndag var det...

   Det här har varit en sån där dag då ALLT går fel, men en sak är åtminstone bra! Jag har nu petat in den extra hårddisken jag hade till nya datorn, så nu är alltalltallt klartklartklart. Nu gäller det ju bara att köpa extragrejer man behöver som högtalare och leta mikrofon osv men det besväret blir till en annan dag. Jätteskönt att ha det här klart och nu ska jag bara skruva på chassit igen.
   Självklart ska jag även ta bild på härligheten och dela med mig av vad datorn består av, har fått flera frågor på det ^^ Haha det här är på ritkigt min dyraste ägodel men det är så värt det!
 
   Annars har jag inte mycket annat på g, mer än att jag jobbar på en redigering som jag dessutom spelar in på film. Det blir mest projekt till min engelska YouTube-kanal just nu i filmväg, för som jag nämnde häromdagen blir den lättare att ordna material till. Det passar så mycket bättre att dela upp videorna som jag nu gör tycker jag, det blir kanske lite hattigare för alla svenskar men det blir lättare för alla utifrån Sverige att förstå vad som händer ^^
 
   Esme och Ash på räddningsuppdrag i Pandoria


Filipa

Ser fram emot att få se både datorn och redigeringen ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.