Chrome Pointer

LootCrates

   Jag har länge känt till LootCrate, men jag har försökt tvinga mig själv till att glömma att det finns, hehe. För er som inte vet är LootCrates typ som ett bokklubbpaket man får hem varannan månad, men med en massa nördgrejer istället för böcker. Mitt stora problem är att de har en speciell Wizarding World-crate som alltså innehåller grejer från hela Harry Potter-serien + Fantastic Beasts. Varje paket kostar dessutom ca 460 spänn... Asså helt klart värt det enligt mig, men det är rätt mycket pengar x) I dagsläget är det inget jag har råd med, juletiderna kräver mer utgifter än vanligt, men lite saker kommer förändras under nästa år och då kanske, kanske... det är ju ändå inte varje månad man behöver betala.
   (På tal om HP, jag nästan grät då releasedatum för The Crimes of Grindelwald visade sig bli i november 2018... hade hoppats på att det skulle bli tidigare! Är så sjukt taggad så det finns inte!)
   OM jag nu hade varit miljonär och inte behövt bry mig om utgifter hade jag dock på fullaste allvar även skaffat mig LootCraten med Marvelprylar också. SÅ MYCKET FINA SAKER!
 
 
 
   Prenumererar någon av er på någon LootCrate? Vore kul att höra vad ni isf tycker om dem!


Quinn Catforce

Prenumererar inte på den, men hoppas jag får en prenumeration i julklapp! Bestämde mig för att sluta med Penny & Friends (som tidigare hette Pennygirl och Pollux) eftersom sakerna är mest riktade till yngre och jag använder dem inte riktigt. Eftersom jag inte fortsätter med det nu efter julen så kollade jag lite efter nån prenumerationsgrej med Harry Potter tema, och hittade det här! Den finns helt klart med på min önskelista (började göra den i oktober haha) och ganska högt upp är den också!😄 Om jag förstod det rätt så kan man välja att köpa en, 3 eller 6 boxar åt gången, så tänker att man kan prova en först och sen köpa fler sen ifall de är bra (vilket de troligen är vad jag sett på toutube videor, flr det var såklart det första jag gjorde då jag hittade prenumerationen😂)

Lilly Underwood

Jag har också känt till LootCrate väldigt länge, flera år faktiskt, men återupptäckte sidan för några dagar sen och blev återigen sugen. Har funderat på att köpa den här boxen, kostar ju en del men känns verkligen värt det. Om inte annat kan man ju testa ett paket och se! :D // en som är galet taggad på nästa Fantastic Beasts

Stephanie Diamondfall

Funderar på att köpa den, upptäckte nyss att den existerade och blev självklart helt till mig. Synd bara att man verkligen inte har råd, när det ändå är 30% rabatt och allt.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.